728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ! Τι έκανε η Σάλμα Χάγιεκ για τον νέο σκύλο της

    Η αγάπη της Σάλμα Χάγιεκ για τα ζώα είναι γνωστή και το έχει αποδείξει στην πράξη, αφού στο σπίτι της έχει 30 κατοικίδια, μεταξύ των οποίων είναι 9 σκύλοι.
    Ο τελευταίος ο Ότσο πήρε το όνομά του από τον Μεξικανό τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα (φωτο) ο οποίος παίρνει μέρος για 5η φορά στο Μουντιάλ φέτος στο Κατάρ, σύμφωνα με την σελίδα Tudn.com.


    Σε μια συνέντευξη της το 2015 στην εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, η διάσημη ηθοποιός από το Μεξικό είχε αποκαλύψει πως τον ονόμασε έτσι, επειδή ο τερματοφύλακας τα είχε πάει πολύ καλά στο Μουντιάλ το 2014 στην Βραζιλία.
    Τον είχε σώσει από τους δρόμους στην Βουλγαρία στα γυρίσματα ταινίας και δεν μπορούσε να τον αφήσει εκεί, παρά την υπόσχεση που είχε δώσει στον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της τον επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό ότι δεν θα υιοθετήσει άλλα ζώα.
    Για να αποφύγει τον θύμο του, έπρεπε να κάνει κάτι.
    Έτσι, του είπε πως έπρεπε να μιλήσουν για κάτι πολύ σοβαρό, για κάτι που θα τον απογοήτευε, αλλά δεν μπορούσε άλλο να το κρατάει μυστικό
    ''Πρέπει να σου το πω και να με καταλάβεις'' και τότε ο σύζυγός της απάντησε: ''Μη μου πεις ότι πήρες κι άλλο σκύλο'' και η Σάλμα Χάγιεκ ξέσπασε σε γέλια.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ! Τι έκανε η Σάλμα Χάγιεκ για τον νέο σκύλο της Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top