728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

    Η Αλίκη δικτάτωρ μαζί με τον Αράπη

    Μια ταινία διαφορετική από τις άλλες ήταν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ''η Αλίκη Δικτάτωρ'' που προβλήθηκε στις 20 Μαρτίου 1972. 
    Σ' αυτή η Αλίκη μετά το θάνατο του πατέρα της Νέστορα, που ήταν επικεφαλής ενός περιοδεύοντος μπουλουκιού, παίρνει το δρόμο για την Αθήνα, με συντροφιά τον σκύλο της Αράπη. Η ορφανή κοπέλα, που μιμείται με επιτυχία τον Σαρλώ, μένει στο σπίτι της Αμαλίας, ανιψιά ενός πρώην συνεργάτη της στον θίασο, με πέντε παιδιά και ένα έκτο στην κοιλιά και συζύγου του μικροαπατεώνα Πανάγου, που μπαινοβγαίνει στις φυλακές. Για να ζήσει αλλά και για να βοηθήσει την Αμαλία να τα βγάλει πέρα προσπαθεί ανεπιτυχώς να βρει δουλειά και αναγκάζεται να δίνει υπαίθριες παραστάσεις, παριστάνοντας τον... Σαρλώ δικτάτορα. 
    Παράλληλα η γνωριμία της με τον Πέτρο, έναν τυφλό φοιτητή της Νομικής, δίνει νόημα στη ζωή της. Η εγκατάλειψη του Πέτρου από τη Μαρία, μια συμφοιτήτριά του, που νόμιζε ότι τον αγαπούσε και ο θάνατος του Αράπη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, φέρνει τους δύο νέους πιο κοντά τον έναν στον άλλον και μια όμορφη σχέση γεννιέται ανάμεσά τους.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Αλίκη δικτάτωρ μαζί με τον Αράπη Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top