728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

    Μια τετράποδη μοντέρνα αγάπη


    Γνωρίζατε ότι υπάρχουν pet friendly μουσεία; Ότι υπάρχει ένα μουσείο στην καρδιά της Αθήνας όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις εκθέσεις παρέα με τον τετράποδο κολλητό σας φίλο; Κι όμως, υπάρχει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ)!
    Το οποίο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4/4, συνεργάζεται με την Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων και, με την υποστήριξη της εκπομπής "Σαν τον Σκύλο με τη Γάτα" του Αθήνα 984, σας καλούν την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 14:00, να περιηγηθείτε στην έκθεση «Modern Love. Η αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας» αλλά και στις υπόλοιπες εκθέσεις του Μουσείου μαζί με τον σκύλο σας, δωρεάν!
    Στον χώρο θα βρίσκονται και αδέσποτα σκυλάκια από τον χώρο προσωρινής φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων "Καταφύγιο του Σωκράτη" για να τα γνωρίσετε και, ποιος ξέρει, να τους ανοίξετε το σπίτι σας ώστε να επισκέπτεστε μαζί το Μουσείο από εδώ και στο εξής!
    Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν έμπειροι εκπαιδευτές σκύλων οι οποίοι θα δίνουν και συμβουλές σε όποιον ενδιαφέρεται ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις
    Χορηγός της εκδήλωσης: ΝΟΜΑ Dog+Cat Eatery
    Χορηγός επικοινωνίας: Αθήνα 984
    Περισσότερες πληροφορίες στο ΔΤ που θα βρείτε αναρτημένο στο πρώτο σχόλιο αλλά και στις σελίδες της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων, του ΕΜΣΤ και της εκπομπής "Σαν το σκύλο με τη γάτα" του Αθήνα 984.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μια τετράποδη μοντέρνα αγάπη Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top