728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

    Βρήκε το αφεντικό του μετά από 5 χρόνια (βίντεο)...


    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε μία ιστορία για ένα σκύλο ο οποίος είχε χαθεί αλλά μετά από καιρό βρήκε τον ιδιοκτήτη του. Η παρακάτω ιστορία, όμως, είναι ιδιαίτερη, επειδή ιδιοκτήτης και σκύλος συναντήθηκαν ξανά ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια.
    Όλα ξεκίνησαν το 2007...
    Ο Μάικ, από την Ινδιανάπολη της Αμερικής,  ήταν στην δουλειά του. Για αυτό, ο  Μπάντιτ είχε μείνει με τους γονείς του. Ο καιρός ήταν πολύ άσχημος και ο αέρας πολύ δυνατός, με αποτέλεσμα να ανοίξει μία πόρτα και ο Μπάντιτ να φύγει από το σπίτι.
    Τότε άρχισε η περιπέτεια. Ένας περαστικός δήλωσε πως είδε έναν άγνωστο να βάζει τον σκύλο στο αυτοκίνητο του. Ο Μάικ έκανε τα πάντα για να τον βρει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
    Στις 20 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκαν δύο σκύλοι σε ένα κέντρο υιοθεσίας ζώων. Πριν τους προωθήσουν για υιοθεσία, οι υπεύθυνοι του κέντρου έψαξαν να βρουν μικροτσιπς στους σκύλους. Πράγματι, είχαν και οι δύο. Χάρη σε αυτά κατάφεραν και εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του ενός που δεν ήταν άλλος από τον Μάικ.
    Τα ερωτήματα για το πού βρισκόταν ο Μπάντιτ όλο αυτό το διάστημα παραμένουν αναπάντητα. Σημασία, βέβαια, έχει πως ο Μάικ και Μπάντιτ βρέθηκαν πάλι μαζί μετά από 5 χρόνια. Μάλιστα, ο Μάικ παρότρυνε όλους τους ιδιοκτήτες που έχουν χάσει τα κατοικίδια τους να μην σταματούν να ψάχνουν και να ελπίζουν.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Βρήκε το αφεντικό του μετά από 5 χρόνια (βίντεο)... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top