728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

    Να αφήσω τον σκύλο μου να κοιμηθεί στο κρεβάτι;

    Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Τρεις ειδικοί δίνουν την δική τους άποψη. Ο Μάικ Αρμς, πρόεδρος του κέντρου προστασίας ζώων Helen Woodward Animal Center, υποστηρίζει πως αυτό το βρίσκει σωστό. Μάλιστα, ο ίδιος αφήνει τα κατοικίδια του να κοιμούνται στο κρεβάτι του.
    Η Νάνσυ Τέιλορ, πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης Bidwee που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, θεωρεί πως πρόκειται για μία καθαρά προσωπική επιλογή. Στην περίπτωση που επιτρέψουμε στο κατοικίδιο μας να κοιμηθεί έστω και μία φορά στο κρεβάτι, πρέπει να ξέρουμε...


    πως θα θέλει να το κάνει ξανά. Με άλλα λόγια, θα νιώσει πολύ άσχημα, αν το εμποδίσουμε την επόμενη φορά. Αναφέρει πως οι ιδιοκτήτες πρέπει να φροντίζουν την υγιεινή των ζώων, πριν τα αφήσουν να ανέβουν στο κρεβάτι.
     Tέλος, η Μάρσι Κάμπιον, διευθύντρια στην εταιρεία Iams Company, τονίζει πως τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας μας, για αυτό μπορούμε να μοιραζόμαστε το κρεβάτι μαζί τους, εφόσον έχουμε λάβει όλες τις προφυλάξεις. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φροντίζουμε τα κατοικίδια μας, δηλαδή το βάρος τους, το στόμα τους και τα εμβόλια τους. Έτσι ο ύπνος για όλους θα είναι πολύ καλύτερος. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Να αφήσω τον σκύλο μου να κοιμηθεί στο κρεβάτι; Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top