728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

    Για πόσο ακόμα θα υπάρχουν τα βαρελόσκυλα στην Λέσβο;

    Στον εντοπισμό και στην καταγραφή των κακοποιημένων σκύλων προχώρησε η φιλοζωική οργάνωση
    «Canilos Animal Foundation». Σε συνεργασία με τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία επιδιώκει να σώσει τα ταλαιπωρημένα ζώα και να στείλει στην δικαιοσύνη όσους τα κακοποιούν.
    Με βάση την καταγραφή, τα βαρελόσκυλα, δηλαδή σκύλοι δεμένοι που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, βρίσκονται σε κάθε μέρος του νησιού.Οι περισσότεροι επιβιώνουν...
    μαρτυρικά χωρίς φαγητό και νερό μέσα σε πρόχειρες κατασκευές, που δεν τους προσφέρουν ίχνος προστασίας. Μάλιστα, ορισμένοι ζουν μέσα σε βαρέλια. Αυτό συμβαίνει στις περιοχές Κυδωνιές, Ευαγγελίστρια, Ντίπι, Λάρσος, Λάμπου, Μύλοι, Παναγιούδα.
    Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα στο facebook «Σώστε τα "βαρελόσκυλα" της Λέσβου - Save Lesvos' "Barrel Dogs"», ώστε να ενημερωθεί.
    Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πέντε σωματεία και ομάδες (Φιλοζωικός Σύλλογος Λέσβου «Ο Παν», Σύλλογος Μέριμνας Αδέσποτων Ζώων «H Κιβωτός» Λέσβου, Eressos for Animals, Πρωτοβουλία «Δικαιοσύνη για τη Λίζα! Όχι στην κακοποίηση ζώων στη Λέσβο», Canilos Animal Foundation).
    Ως πότε θα συμβαίνει αυτό στο νησί; Γιατί οι αρχές του τόπου δείχνουν τέτοια αδιαφορία;
    ΠΗΓΗ: http://www.zoosos.gr

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Για πόσο ακόμα θα υπάρχουν τα βαρελόσκυλα στην Λέσβο; Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top