728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

    Χάρη στις τρισδιάστατες ακτινογραφίες, περπατάει ξανά (βίντεο)...

    Ακόμα και οι θεράποντες ιατροί το χαρακτήρισαν ως θαύμα. Πράγματι, ο τρίχρονος Gauge είναι ζωντανός και περπατάει ξανά μετά την περιπέτειά του.
    Τον περασμένο μήνα η ιδιοκτήτρια του, Betsy Strachota (φωτο κάτω),  έπρεπε να εργαστεί περισσότερες ώρες ένα Σαββατοκύριακο, για αυτό πήρε τον Gauge μαζί της στην δουλειά της στην Μινεάπολις της Αμερικής.
    Κάποια στιγμή τον άφησε...
    μόνο του σε ένα σκεπαστό μπαλκόνι που υπάρχει στον όροφο, για να πάει η ίδια στο μπάνιο. Ο Gauge, όμως, προχώρησε, παραπάτησε και έπεσε από τον πέμπτο όροφο.
    Οι κτηνίατροι στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα όπου μεταφέρθηκε πίστευαν πως ο Gauge δεν είχε ελπίδες. Παρ' όλα αυτά, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Μάλιστα, δεν χρησιμοποίησαν απλές ακτινογραφίες Χ, αλλά μία νέα μέθοδο, τρισδιάστατες ακτινογραφίες, (φωτο κάτω) και έτσι μπόρεσαν να δουν τα βαριά κατάγματά του στα πόδια και το πρόβλημα στην σπλήνα. Χάρη σε αυτή την τεχνική είχαν πλήρη εικόνα της κλινικής κατάστασης του μέσα σε έξι δευτερόλεπτα και κινήθηκαν κατάλληλα και γρήγορα.
    Σταμάτησαν, λοιπόν, την εσωτερική αιμορραγία και προχώρησαν στην πρώτη και μετά στην δεύτερη επέμβαση. Τώρα ο Gauge ακολουθεί θεραπεία αποκατάστασης.
    Η Strachota ελπίζει πως ο τρίχρονος Gauge θα μπορέσει να τρέξει ξανά μαζί της μια μέρα. Το κόστος της θεραπείας ήταν ιδιαίτερα υψηλό, αλλά η Strachota πιστεύει, όπως και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιδίων, ότι κάτι τέτοιο αξίζει τον κόπο.



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Χάρη στις τρισδιάστατες ακτινογραφίες, περπατάει ξανά (βίντεο)... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top