728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

    Σκύλος πυροβόλησε άνθρωπο. Αυτή κι αν είναι είδηση...

    Ένα μπουλντόγκ πυροβόλησε στο πόδι κατά λάθος το αφεντικό του την ώρα που αυτός οδηγούσε κοντά σε βενζινάδικο της εθνικής οδού στην πόλη Sebring της Φλόριντα.
    Οι αστυνομικές αρχές της πόλης Sebring στην πολιτεία της Φλόριντα δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν στις αναφορές ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο σκύλος του … τον πυροβόλησε στο πόδι την ώρα που αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του μάρκας Ford F250 κοντά σε... βενζινάδικο της εθνικής οδού.
    Ο Διοικητής Steve Carr, δήλωσε στο Sky News ότι υπάρχουν ισχυρές υποψίες ότι το θύμα του πυροβολισμού σκαρφίστηκε την απίστευτη ιστορία ότι "σκύλος πυροβόλησε το αφεντικό του".
    Ο Gregory Lanier,35 ετών, δήλωσε στην αστυνομία πως είχε μείνει με την εντύπωση ότι το 9 χιλιοστών ημιαυτόματο πιστόλι του, το οποίο βρισκόταν στο πάτωμα του φορτηγού του, ήταν άδειο, όταν το σκυλί του ράτσας Μπουλντόγκ, πάτησε πάνω στο όπλο και εκπυρσοκρότησε.
    Η σφαίρα χτύπησε το "άτυχο θύμα" στο αριστερό του πόδι. Ο Gregory Lanier, έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν την πληγή, δηλώνοντας ότι το τραύμα δεν ήταν κάτι το σοβαρό.
    "Δεν σπαταλήσαμε πολύ χρόνο στην υπόθεση. Είναι όπως λέει! Δεν υπάρχει κάποια εγκληματική πράξη", δήλωσε ο Steve Carr.
    Ο σκύλος μεταφέρθηκε στο σπίτι ενός φίλου του θύματος ενώ δεν του ασκήθηκε δίωξη.
    Το Sebring είναι περίπου μιάμιση ώρα οδικός από την νότια της Tampa.
    Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sky.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σκύλος πυροβόλησε άνθρωπο. Αυτή κι αν είναι είδηση... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top