728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

    Διάσημοι σκύλοι-μέρος Γ': Γκούφυ...

    Ποιος δεν ξέρει τον Γκούφυ, ήρωα της Ντίσνεϋ και καλό φίλο του Μίκυ Μάους; O Γκούφυ, όπως αναφέρει και η Ντίσνεϋ επισήμως, είναι σκύλος.
    Έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο ''Mickey's Revue'' το 1932. Αυτό που τον έκανε ξεχωριστό ήταν όχι η εμφάνισή του αλλά...
    το γέλιο του.Για αυτό, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ο Γκούφυ να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στις ιστορίες της Ντίσνεϋ στο εξής.
    Αρχικά, το όνομά του ήταν Dippy Dawg. To 1938 άλλαξε στην ιστορία ''The Story of Dippy the Goof''. Από το 1939 μετονομάστηκε Γκούφυ στην ιστορία ''Goofy and Wilbur".Την δεκαετία του 1950 παρουσιάστηκε σε ιστορίες με σύζυγό και γιο.Το 1990 στην τηλεοπτική σειρά "The Goof Troop"  εμφανίστηκε ξανά με τον γιο του, τον Μαξ, ο οποίος ήταν πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο.
    Αγαθός, όχι τόσο έξυπνος, ευγενικός γελάει με τα δικά του αστεία, αφού δεν καταλαβαίνει τα αστεία των άλλων.Ο Γκούφυ έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, δηλαδή μιλάει και περπατάει όρθιος, σε αντίθεση με τον Πλούτο ο οποίος είναι κατοικίδιο. Εμφανίζεται συνήθως μαζί με τον Μίκυ Μάους και τον Ντόναλντ Ντακ.



    Η πρώτη εμφάνιση του Γκούφυ το 1932.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Διάσημοι σκύλοι-μέρος Γ': Γκούφυ... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top