728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

    Ο ηθοποιός Charlie Sheen βοήθησε κοπέλα να αποκτήσει θεραπευτικό σκύλο...

    Mία συγκινητική ιστορία για τον ηθοποιό Charlie Sheen ήρθε στην δημοσιότητα αυτές τις μέρες.
     Η  Τeagan Marti είναι 15 χρονών και ζει στην Florida της Αμερικής. Το 2010 είχε επισκεφθεί με την οικογένεια της ένα λούνα παρκ στο Wisconsin,  που το είχαν δει στην τηλεόραση.
     Η επίσκεψη αυτή έμελλε να σημαδέψει την ζωή της. Ενώ βρισκόταν στην ρόδα του λούνα παρκ, έπεσε από ύψος 30 μέτρων. Η Marti τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στην σπονδυλική στήλη και στην λεκάνη. Χρειάστηκε να νοσηλευθεί για διάστημα τριών μηνών. Στην αρχή δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια της. Στην συνέχεια, χάρη στην βοήθεια φυσικοθεραπευτή μπόρεσε να περπατήσει με την χρήση ενός ορθοπεδικού πι.
    Η ίδια...
    σκέφτηκε πως ένας θεραπευτικός σκύλος θα την βοηθούσε πολύ όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Η οικογένεια της, όμως, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει.
    Τότε, μία φίλη της προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν. Έτσι, έστειλε γράμματα σε διάφορους για αυτό τον σκοπό. Μεταξύ άλλων έστειλε και στον ηθοποιό Charlie Sheen.
    To ποσό που έπρεπε να καλυφθεί ήταν 6.000 δολάρια για τα έξοδα της εκπαίδευσης του σκύλου. Ο Sheen  αποφάσισε να προσφέρει όχι 6.000 αλλά 10.000 δολάρια για να βοηθήσει την κοπέλα. Τελικά, η Marti απέκτησε τον θεραπευτικό σκύλο αλλά δεν του έχει δώσει ακόμα όνομα.
    ''Πιστεύω πως πρέπει να τον ονομάσουν Charlie'' είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός ηθοποιός. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο ηθοποιός Charlie Sheen βοήθησε κοπέλα να αποκτήσει θεραπευτικό σκύλο... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top