728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

    Πενθεί ο ήρωας Underdog...

    Πέθανε την περασμένη Κυριακή ο συν δημιουργός του ήρωα Underdog, William Watts Biggers, σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στην Μασαχουσέτη.
    Ο William Watts Biggers (φωτο) εργαζόταν σε μία διαφημιστική εταιρεία στη Νέα Υόρκη, όταν o μεγαλύτερος πελάτης της εταιρείας, General Mills, του ζήτησε να σχεδιάσει έναν ήρωα με τον οποίο θα μπορούσε να διαφημίσει τα δημητριακά της για παιδιά. Έτσι, ο Underdog έκανε την...
     εμφάνιση του το 1964 στο ΝΒC. Έκτοτε έγινε διάσημος. Μάλιστα, το 1999 ο Biggers οργάνωσε ένα ραδιοφωνικό σόου με τον Underdog προσπαθώντας να προωθήσει μία οργάνωση που αποδοκίμαζε την βία μεταξύ νέων ανθρώπων. Τα επόμενα χρόνια ο Underdog έγινε ήρωας σε πολλά κόμικς και πρωταγωνίστησε σε ταινία το 2007.
    Ο Underdog μιλούσε πάντα με ομοιοκαταληξίες. Χαρακτηριστικά, έλεγε: ''Μην ανησυχείτε, ο Underdog είναι εδώ''. Έμοιαζε πολύ στον Σούπερμαν, αφού είχε υπερφυσικές δυνάμεις και πετούσε με ακτίνες Χ. Ωστόσο, δεν είχε σωστή κρίση, για αυτό κατάφερνε και έμπλεκε πάντα σε μπελάδες. Παρ' όλα αυτά, είχε καλή καρδιά και έσωζε πάντα την αγαπημένη του, Polly Purebread.Την φωνή στον ήρωα την δάνειζε ο κωμικός ηθοποιός Wally Cox.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πενθεί ο ήρωας Underdog... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top