728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

    Οι ιδανικοί προορισμοί για εσάς και τον σκύλο σας...

    Πού μπορεί να ταξιδέψει ένας σκύλος με τον ιδιοκτήτη του; Υπάρχουν ορισμένοι προορισμοί οι οποίοι θεωρούνται ιδανικοί για τους ζωόφιλους και τα κατοικίδια τους. Ένας τέτοιος είναι η Αυστρία. Δεν υπάρχει πιο αυστηρή νομοθεσία για την κακοποίηση των ζώων πουθενά αλλού εκτός από την Αυστρία. Χαρακτηριστικό είναι πως σε αυτή την χώρα απαγορεύεται τα pet shops να πωλούν κουτάβια και γάτες και τα τσίρκο να χρησιμοποιούν λιοντάρια και τίγρεις.
    Ο Καναδάς είναι ένα άλλο ιδανικό μέρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 το 59% των νοικοκυριών  είχαν τουλάχιστον ένα σκύλο ή μία γάτα. Σχετικά με την διαδικασία εισόδου ενός κατοικιδίου στον Καναδά, είναι πιο εύκολη  συγκριτικά με άλλες χώρες.
     Στην Ιταλία επιτρέπεται η...
    είσοδος σε σκύλους σε πολλά μουσεία. Στο Πουέρτο Ρίκο οι σκύλοι  μπορούν να επισκέπτονται  όλες τις παραλίες. Εξίσου φιλικό μέρος για τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους είναι το Σαν Φρανσίσκο. Εκεί υπάρχουν πολλά πάρκα και παραλίες ειδικά για αυτούς. Ακόμα, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.
    Επίσης, η Νέα Υόρκη αγαπάει τους σκύλους. Μπορούν να πηγαίνουν στα μαγαζιά και να μετακινούνται με ταξί ή μετρό. Τέλος, η  Γαλλία θεωρείται ο πρώτος προορισμός παγκοσμίως για τους φιλόζωους και τα κατοικίδια τους. Εκεί πολλά εστιατόρια και καταστήματα fast food δέχονται τους ιδιοκτήτες και τους τετράποδους φίλους τους. Ακόμα, μπορούν να μετακινηθούν με ταξί, τα Taxi Dog.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οι ιδανικοί προορισμοί για εσάς και τον σκύλο σας... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top