728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

    Dog TV: Τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους...

    Τώρα και ο σκύλος σας θα θέλει να χρησιμοποιεί το  κοντρόλ της τηλεόρασης, για να παρακολουθεί το δικό του κανάλι, το  Dog TV. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό κανάλι που ήδη προβάλλεται στην Αμερική από τον περασμένο χρόνο. Τώρα είναι διαθέσιμο και στο Ισραήλ. Πρόσβαση σε αυτό έχουν μέσω είτε τηλεόρασης είτε Ίντερνετ μόνο οι συνδρομητές.
    Απευθύνεται στους...
     σκύλους που μένουν μόνοι στο σπίτι. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προωθήσουν πρώτα ένα πρόγραμμα για σκύλους, διότι αυτοί είναι τα καλύτερα ζώα συντροφιάς και αγχώνονται, όταν μένουν μόνοι τους.
    Το πρόγραμμα του καναλιού έχει βασιστεί σε επιστημονικές μελέτες και στις απόψεις ειδικών εκπαιδευτών. Έτσι, δεν ακούγεται κανένας δυνατός ήχος ή γάβγισμα. Αντίθετα, περιλαμβάνεται μουσική που είναι χαλαρωτική για τους σκύλους. Όσο για τα χρώματα, προβάλλεται το μπλε και το κίτρινο, όχι το κόκκινο και το πράσινο.
    Οι ιδιοκτήτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη νέα διασκέδαση των τετράποδων φίλων του. ''Δουλεύω όλη την ημέρα, επειδή πρέπει να του αγοράζω φαγητό'' λέει ο Jeff από την Ιερουσαλήμ για τον Palsie, το γκόλντεν ριτρίβερ του.
    ''Όταν λείπω, αφήνω ανοιχτό το ραδιόφωνο. Τώρα πιστεύω ότι το Dog TV είναι ιδανικό για αυτόν. Κάθεται και το παρακολουθεί.'' προσθέτει.
    Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Dog TV: Τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top