728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

    Την έδιωξαν από το πολυκατάστημα Harvey Nichols, επειδή μετέφερε τον σκύλο της...

    Στα δικαστήρια βρίσκεται το πολυκατάστημα Harvey Nichols του Λονδίνου, καθώς υπάλληλοι του εμπόδισαν την είσοδο σε μία δικηγόρο, επειδή μετέφερε τον σκύλο της, όπως η ίδια ισχυρίζεται.
    Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2010 η δικηγόρος Marianne Perkins (φωτο αριστερά) επισκέφθηκε το πολυκατάστημα Harvey Nichols μεταφέροντας το κουτάβι της στην τσάντα. Μόλις μπήκε στο μαγαζί, την πλησίασε ένας άνδρας του προσωπικού ασφαλείας και την έδιωξε.
    Εκείνη βγήκε και κατευθύνθηκε προς τον σταθμό του μετρό. Τότε την περίμενε μία άλλη δυσάρεστη έκπληξη. 6 άνδρες της ασφάλειας του πολυκαταστήματος που...
    την είχαν ακολουθήσει την περικύκλωσαν και την οδήγησαν μαζί με τον σκύλο της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Chelsea. Εκεί την κατηγόρησαν πως είχε προπηλακίσει γυναίκα εργαζόμενη του προσωπικού ασφαλείας. Η ίδια το αρνήθηκε και υποστήριξε πως το μόνο που είχε συμβεί ήταν το ότι είχε μπει με τον σκύλο της στο μαγαζί.
    Ύστερα από πέντε ώρες η Marianne Perkins αφέθηκε ελεύθερη, καθώς οι κάμερες ασφαλείας του πολυκαταστήματος δεν έδειξαν κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για αυτήν.
    Τώρα η υπόθεση έχει φθάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο. Η δικηγόρος, η οποία συγχρόνως έχει την δική της επιχείρηση με πολυτελή αξεσουάρ για σκύλους, διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου βρετανικών λιρών για ηθική βλάβη.
    Εκπρόσωπος του πολυκαταστήματος αρνήθηκε να σχολιάσει, εφόσον η εξέταση της υπόθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί.
    Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια του Harvey Nichols συμμετέχουν 3 σκύλοι. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Την έδιωξαν από το πολυκατάστημα Harvey Nichols, επειδή μετέφερε τον σκύλο της... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top