728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 28 Μαΐου 2013

    Παγίδα θανάτου για σκυλάκι


    Σε παγίδα θανάτου μετατράπηκε ένας λάκκος με ρευστή πίσσα στο Ηράκλειο για ένα άτυχο σκυλάκι. Όπως μαρτυράει και η εικόνα, το σκυλάκι παγιδεύτηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του. 
    Το σκυλί μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου Δανάη Μαρκάκη αλλά... δυστυχώς τα εκτεταμένα εγκαύματα και οι αναθυμιάσεις είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε ζωτικά του όργανα, με αποτέλεσμα η μοναδική ανακούφιση που μπόρεσε να του προσφέρει ήταν η ευθανασία προκειμένου να το λυτρώσει από τους πόνους. 
    Χτες το πρωί όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Ελένη Ανδρεαδάκη εκ μέρους του συλλόγου «Ζωόφιλη Δράση» ενημερώθηκε για το συμβάν και κατέφτασε στο σημείο το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Ηρακλείου. Η προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν το ζώο στάθηκε αδύνατη και αναγκάστηκαν να ζητήσουν την βοήθεια της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.), όλοι μαζί κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία τελικά να αποκολλήσουν το άτυχο ζώο από τη φονική λίμνη πίσσας. ΠΗΓΗ: prismanews.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Παγίδα θανάτου για σκυλάκι Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top