728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

    «Ζωοκομείο» η περιοχή της Φυκιότρυπας στην Μυτιλήνη

    Ως «ζωοκομείο» χαρακτηρίστηκε από κάτοικο της πόλης που επικοινώνησε με το «Ε», η ευρύτερη περιοχή της Φυκιότρυπας. Κι αυτό, λόγω του μεγάλου αριθμού αδέσποτων που κυκλοφορούν εκεί, αλλά και του γεγονότος ότι πολλοί επιλέγουν το σημείο αυτό για να αφήσουν τα ζώα που δε θέλουν πια.
    Όπως αναφέρει...
    σε δημοσίευμα της η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ, είναι χρόνια τώρα που η περιοχή της Φυκιότρυπας, αλλά και το άλσος στα Τσαμάκια, υπάρχουν ως βασικό σημείο εγκατάλειψης αδέσποτων, αλλά και χώρος όπου γεννούν πολλές σκυλίτσες που ήδη ζουν στο δρόμο. Οι αγέλες κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση, γαβγίζοντας σε περαστικούς, οχήματα και ποδήλατα και ο Δήμος που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει τη μέριμνα για την προστασία και τις στειρώσεις των ζώων, απέχει αρκετά από αυτό
    Έτσι, δεν είναι τυχαίο το ότι ορισμένοι κάτοικοι χρησιμοποιούν τη λέξη «ζωοκομείο» για να περιγράψουν την περιοχή, με ειρωνεία φυσικά, αφού βλέπουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
    Πολλοί αναρωτιούνται, αλλά λίγα γίνονται τελικά. Τα βασικά ερωτήματα είναι το πού είναι οι αρμόδιοι και το πότε θα αναλάβουν δράση. Και όλοι ελπίζουν ότι το πραγματικό Ζωοκομείο, το Κέντρο Υποδοχής Ζώων του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα μεριμνά πραγματικά για τα αδέσποτα της πόλης.
    lesvospost.com
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Ζωοκομείο» η περιοχή της Φυκιότρυπας στην Μυτιλήνη Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top