728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

    Η σκυλίτσα του Νομισματοκοπείου με τον σπάγκο στο λαιμό σώθηκε και περιμένει την βοήθειά μας...

    Επιτέλους!!! Με τη βοήθεια της Ντίνας και της Σίλβιας , μελών της φιλοζωικής της Αγ. Παρασκευής, πιάσαμε με παγίδα τη σκυλίτσα που δυόμιση χρόνια τώρα τριγύριζε στον καταυλισμό των τσιγγάνων με ένα κηρόσπαγκο δεμένο στο λαιμό της απ’ όταν ήταν κουτάβι.
     Είχαμε προσπαθήσει να την πιάσουμε με διάφορους τρόπους, ακόμα και σε συνεργασία με τους τσιγγάνους.
     Ήταν όμως τόσο φοβισμένη και τόσο πονεμένη, που έφευγε, όταν την πλησίαζες στα 15-20 μέτρα.
    Η φίλη μας η Δέσποινα, δυο χρόνια τώρα την τάιζε καθημερινά με υπομονή και επιμονή, χωρίς να μπορέσει παρ΄ όλα αυτά να την πλησιάσει περισσότερο.
    Κάθε τόσο η πληγή στο λαιμό της άνοιγε από την τριβή με το σπάγκο και τις τελευταίες μέρες η...


    σήψη πλέον άρχισε να γίνεται αισθητή.
    Ο λαιμός της στο σημείο αυτό δεν μπορούσε ν’ αναπτυχθεί περισσότερο απ’ ότι του επέτρεπε ο σπάγκος, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να μη γίνεται σωστά και να δημιουργηθεί ένας σάκος με αίμα κάτω από το σαγόνι της.
    Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να ξεπεραστούν όλα τα ρίσκα.
    Τελευταία ο Ασπρούλης, αδέσποτο της οδού Χαραυγής, έσπασε τον κλοιό της μοναξιάς της, κατάφερε να τη τραβήξει προς την οδό Χαραυγής, όπου άρχισαν να τη ταΐζουν οι γείτονες. Παράλληλα ο Ασπρούλης καθάριζε, κάθε τόσο, τη πληγή στο λαιμό της, επιβραδύνοντας τη σήψη…
    Τώρα στο κτηνιατρείο, όπου βρίσκεται από τις 25 Μαΐου,  λευτερώθηκε από το σπάγκο, που τη βασάνιζε. Περιμένει, αφού πάρει λίγο τ’ απάνω της, να ξεκινήσουν οι επεμβάσεις στο λαιμό της. Αφού η Φύση τη βοήθησε να επιβιώσει μέχρι σήμερα, αξίζει το κόπο να προσπαθήσουμε να της δώσουμε πίσω μια ζωή χωρίς πόνο, που δυόμιση χρόνια τώρα της στέρησε η ανθρώπινη απερισκεψία.
    Θα ανοίξουμε ειδικό λογαριασμό για να μπορέσουμε να καλύψουμε οικονομικά τις εγχειρήσεις, που θα γίνουν, τα νοσήλεια και να της εξασφαλίσουμε χρόνο αποθεραπείας.
    Καλούμε όλους όσους νοιάστηκαν γι αυτήν να προστρέξουν. Της το χρωστάμε άλλωστε…
    Ελένη Πανταζή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η σκυλίτσα του Νομισματοκοπείου με τον σπάγκο στο λαιμό σώθηκε και περιμένει την βοήθειά μας... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top