728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

    Ας βρεθεί αυτή την φορά μια οικογένεια για τον Kanu...

    Τον Κanu τον βρήκα κουτάβι τον Αύγουστο του 2012.
    Ένα κακάσχημο κουτάβι, που έμελλε να γίνει πανέμορφος άντρας! Δόθηκε για υιοθεσία αλλά επεστράφη όταν οι επαγγελματικές συνθήκες του ιδιοκτήτη του άλλαξαν!
    Ξαναβρήκε σπίτι, αλλά πρόβλημα υγείας του ιδιοκτήτη αυτή τη φορά έγινε αιτία να επιστραφεί και πάλι! Τον ξανακοινοποιώ, ξέροντας ότι θα τραβήξω για άλλη μια φορά κουπί, δεχόμενη πολλά τηλέφωνα για αυτόν, όταν τα υπόλοιπα ζώα μου είναι στα αζήτητα!
     Έτσι...
    ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα 1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθαρόαιμος Γερμανικός Ποιμενικός
     2) δεν είναι για αναπαραγωγή γιατί πολύ απλά, τον έχω στειρώσει όπως θα έπρεπε να κάνει στο ζώο του οποιοσδήποτε είναι σε θέση να κατανοήσει την τραγικότητα των αδέσποτων αυτής της χώρας
    3) δεν είναι φύλακας, δεν ήταν ποτέ, και δεν θα γίνει, γιατί είναι ένα αλάνι, που δεν γουστάρει ούτε εκπαιδεύσεις ούτε τσαμπουκάδες, ούτε τίποτε. Ζητάει μόνο κάποιον να τον σέβεται και να τον αγαπάει!
    Συνεπώς, αν σκέφτεστε να με πάρετε τηλέφωνο για τον Κανού, φροντίστε να τον θέλετε για τους σωστούς λόγους, γιατί ειλικρινά η ευγένειά μου έχει όρια, που στα "παράλογα", στενεύουν απελπιστικά! Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6949518422 (Ειρήνη)… Ομοσπονδ.Ζωοφ.Σωματείων Ανατ.Αττικής Α.Π. 422/2006
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ας βρεθεί αυτή την φορά μια οικογένεια για τον Kanu... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top