728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

    Οι μέρες του είναι λίγες. Βοηθήστε να υιοθετηθεί...

    Ο Δούκας είναι ένα ακόμη κακοποιημένο και ταλαιπωρημένο πίτμπουλ. Η δυστυχία του ξεκίνησε από όταν ήταν ένα μικρό και χαριτωμένο κουταβάκι.
     Υιοθετήθηκε από έναν ακατάλληλο και πολύ κακό ιδιοκτήτη που συνεχώς τον παραμελούσε, τον κακοποιούσε για να αγριέψει και τον άφηνε βρόμικο και νηστικό, περιορισμένο σε ένα μικρό δωμάτιο. Αν έχει επιζήσει έως σήμερα, αυτό οφείλεται σε κάποιον καλό γείτονα που χτυπούσε την πόρτα του ιδιοκτήτη και του πήγαινε φαγητό και νερό. Με πρωτοβουλία του ίδιου ανθρώπου στειρώθηκε και τσιπαρίστηκε. 
    Κάποια στιγμή όμως ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί, αφού έτσι κι αλλιώς του ήταν βάρος. Τον έδωσε λοιπόν σε έναν φίλο του. Αλλά τα βάσανά του δεν σταμάτησαν εδώ. Ο νέος του ιδιοκτήτης ήταν και αυτός μια από τα ίδια. Έτσι μια μέρα βρέθηκε δεμένος σε μια κολώνα κάπου στον Πειραιά. Από εκεί κι έπειτα βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο ΔΙΚΕΠΑΖ. 
    Δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε πως η παραμονή του εκεί μέσα έχει ημερομηνία λήξης... Επειδή δεν θέλουμε και δεν πρέπει η ιστορία του, όπως και η ζωή του να τελειώσει μέσα στο κρύο κλουβί του, κάνουμε έκκληση σε όλους... Βοηθήστε με κοινοποιήσεις σε φίλους και γνωστούς, δημοσιεύστε το σε ομάδες, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τον σώσουμε... 
    Ο Δούκας πρέπει επιτέλους να νιώσει την αγάπη, το χάδι, τη συμπόνια και τη στοργή και έτσι να γράψουμε όλοι μαζί τον επίλογο αυτής της ιστορίας με τα πιο λαμπερά χρώματα! 
    Είναι μόλις 2 ετών, στειρωμένος, φέρει μικροτσίπ και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6945367391 ΜΑΡΘΑ – 6944828960 ΑΦΡΟΔΙΤΗ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οι μέρες του είναι λίγες. Βοηθήστε να υιοθετηθεί... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top