728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

    Ακόμα αναζητά τη δική του οικογένεια...

    Ο ΟΡΦΕΑΣ περιμένει τηλεφώνημά σου ...
    Αν είναι δυνατόν!;!!;! Aκόμα ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    O OΡΦΕΑΣ είναι ένας υπέροχος 3 ετών ημίαιμος Eλληνικός Ιχνηλάτης- Γκέκας και ζυγίζει 22 κιλά. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι πολύ έξυπνος, ευγενικός και πολύ τρυφερός. Δεν θυμώνει ποτέ και είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, τα παιδιά και τα άλλα σκυλάκια. Είναι υπέροχος συγκάτοικος (έμαθε να κάνει τις ανάγκες του έξω από το σπίτι) και ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουράκι. 
    Λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο και είναι εξαιρετικός συνοδηγός. Επίσης, έχει μεγάλη αδυναμία στο παιχνίδι με τους τετράποδους φίλους του στον κήπο και στις βόλτες με τον κηδεμόνα του. Είναι υγιής, έχει αποπαρασιτωθεί και έχει κάνει όλα του τα εμβόλια. Έχει στειρωθεί και τοποθετήθηκε microchip με αριθμό: 968000010103959. 
    Αναζητά κηδεμόνα πολύ ζωόφιλο που θα τον λατρέψει για μια ζωή. Θα δοθεί ΜΟΝΟ με συμβόλαιο υιοθεσίας. Φιλοξενείται στο Διμηνιό- Κιάτο Κορινθίας. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6944292475 Βιολέττα ή να στείλετε email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: violetta.petropoulou@yahoo.gr
    Ευχαριστώ πολύ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ακόμα αναζητά τη δική του οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top