728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

    Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας

    «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ».

    Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων
    και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και με κεντρικό μήνυμα«ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ», σε συνεργασία με το Pedigree και το Whiskas από τη Mars Hellas, διοργανώνεται διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Πλατεία Κολωνακίου).
    Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων (4 Οκτωβρίου - World Animal Day), η πλατεία Κολωνακίου θα γεμίσει για δύο ημέρες με μουσική, διαγωνισμούς, δράσεις για παιδιά, δώρα και φυσικά, γαυγίσματα και νιαουρίσματα που θα συνοδεύουν μια ουσιαστική ενέργεια προσφοράς: για κάθε επίσκεψη στο περίπτερο Pedigree και Whiskas ένα δωρεάν γεύμα θα αφιερώνεται στις ανάγκες φροντίδας των ζώων συντροφιάς χωρίς σπίτι του Δήμου Αθηναίων.
    Παράλληλα, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις ενέργειες του Δήμου Αθηναίων σχετικά με την περίθαλψη και φιλοξενία των ζώων συντροφιάς, τις δυνατότητες υιοθεσίας, αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει το επιτυχημένο πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree μέσω του οποίου πάνω από 2.500 σκύλοι έχουν βρει μια ζεστή στέγη.
    Για τα παιδιά θα υπάρχει μια ξεχωριστή έκπληξη: δρώμενα ζωγραφικής που θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τη γνωστή για την 'One forOne' φιλοσοφία της εταιρεία TΟMS. Η κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία θα υποστηρίξει επίσης την εκδήλωση μέσα από τα socialmedia της.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top