728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 2 Απριλίου 2016

    Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στην γιορτή υιοθεσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος...

    Την Κυριακή 3 Απριλίου, παραμονή της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων, οι atenistas σας προσκαλούν να ανοίξετε την αγκαλιά σας και να νοιαστείτε για αυτές ξεχωριστές ψυχές χωρίς σπίτι σε μια μεγάλη φιλοζωική δράση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Μετρό Πανεπιστήμιο).

    ► ΈΛΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ
    Έλα, γνώρισε κι εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου να υιοθετήσεις έναν από τους σκύλους που φιλοξενούνται στα καταφύγια των οργανώσεων και υποδομών.
    Δεκάδες σκυλάκια από μικρά ως μεγάλα θα 'ναι εκεί και θα περιμένουν να βρουν επιτέλους ένα σπίτι! Άνοιξε την καρδιά σου σ' αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

    ►Όσοι υιοθετήσουν θα λάβουν για τα σκυλάκια 6 μήνες δωρεάν τροφή (εκτός Ζ.E.Ηλιούπολης που καλύπτει με άλλο πρόγραμμα) καθώς και εμβολιασμό ( +στείρωση στην περίπτωση του Δ. Αθηναίων).
    ► Οι υιοθεσίες θα πραγματοποιούνται μέσω των οργανώσεων, με συμβολαίο υιοθεσίας, και με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον νόμο.

    •Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων

    ►►► ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ http://atenistas.org/2016/03/28/giorti_yiothesias_adespoton/
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στην γιορτή υιοθεσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top