728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 26 Απριλίου 2016

    Ο όμορφος Ρομεο αναζητά την δική του οικογένεια...

    Ο ΡΟΜΕΟ μας είναι ένας κουταβίνος 4 μηνών και ζυγίζει 12 κιλά.
    Βρέθηκε στο Κιάτο Κορινθίας στις 22 Μαρτίου 2016, μέσα σε ένα λούκι και σώθηκε με την βοήθεια της Πυροσβεστικής και εθελοντών. Είχε ένα πρόβλημα στο μπροστινό αριστερό ποδαράκι του και οι κτηνίατροι που τον είδαν και το εκτίμησαν, μας πρότειναν ακρωτηριασμό. Είχε παράλυση του κερκιδικού νεύρου και δεν θα μπορούσε να γίνει καλά. Σέρνοντας το ποδαράκι του συνέχεια άνοιγαν πληγές και το χειρουργείο έγινε όσο πιο σύντομα γινόταν.
    Τώρα μετά την επέμβαση νιώθει πολύ καλά, και απολαμβάνει μια φυσιολογική ζωή!
    Είναι πολύ τρυφερός, ήρεμος, καλόβολος και τα πηγαίνει καλά με όλα τα πλάσματα (σκυλάκια, γατάκια, παιδάκια ενήλικες κλπ) Διαθέτει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,
    Στο αυτοκίνητο έχει άψογη συμπεριφορά, έχει μάθει να πηγαίνει βόλτα με οδηγό και μέσα στο σπίτι όπου μένει, δεν λερώνει ούτε πειράζει τίποτα. Είναι υγιέστατος, έχει αποπαρασιτωθεί και εμβολιαστεί.
    Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω την μοναδικότητα αυτού του ζούζουνου που μας έχει κάνει όλους να τον λατρέψουμε . Όποιος τον κάνει μέλος της οικογένειάς του θα είναι πολύ τυχερός.
    Σας παρακαλώ βοηθήστε τον μικρό μας ΡΟΜΕΟ να βρει κάποια τη δική του οικογένεια. Θα μετακομίσει με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση να έχει την αγάπη και φροντίδα που πραγματικά του αξίζει.
    Όποιος ενδιαφέρεται γι αυτό το λατρεμένο κουταβοφατσόνι μπορεί να επικοινωνήσει με την Eleni Toubanaki που τον φιλοξενεί και τον φροντίζει με πολύ αγάπη ή στα κινητά 6936958894 Ελένη, 6947572980 Panagiota Spilioti και 6944292475 Violetta Petropoulou

    Ευχαριστούμε πολύ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο όμορφος Ρομεο αναζητά την δική του οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top