728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

    Dog bar στην Πάτρα: Ένα ακόμα σημείο δροσιάς για τους πιστούς μας φίλους!

    Να και κάτι ευχάριστο σε αυτή την πόλη που δείχνει ότι έχουμε έναν πολιτισμό ως άνθρωποι και μία κουλτούρα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις σχέσεις με τα ζώα.
    Τα dog bars εξαπλώνονται στο κέντρο της Πάτρας. Το θέμα είχε αποκαλύψει το patrasevents.gr πριν από μερικούς μήνες και η είδηση είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και στα social media.
    Το πρώτο dog bar της Πάτρας το είχαμε εντοπίσει στην οδό Μαιζώνος,μεταξύ της Αγίου Νικολάου και της Κολοκοτρώνη, στην είσοδο ενός ακινήτου. Από τότε τα dog bars αυξήθηκαν και τα συναντάει κανείς σε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα από αυτά συναντήσαμε στην οδό Σατωβριάνδου, στην συμβολή της με την Μαιζώνος.
    Πάνω σε μία κολώνα που υπάρχει στο σημείο έχει γραφτεί η σχετική επιγραφή Dog Bar, ενώ εκεί υπάρχουν και δύο κεσεδάκια με νερό για να πίνουν τα διερχόμενα σκυλιά το νεράκι τους.
    Θυμίζουμε ότι τα dog bars, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με την ζέστη και τον καύσωνα που κάνει είναι απαραίτητα στους δρόμους της Πάτρας,καθώς πολλά σκυλιά υποφέρουν από την θερμοκρασία, ενώ υπάρχουν και τα δεκάδες αδέσποτα που ολοένα και αυξάνονται σε αυτή την πόλη τα οποία χρειάζονται να βρίσκουν ένα μέρος για να δροσιστούν.
    Σε τελική ανάλυση τα dog bars δείχνουν ότι υπάρχει μία ελπίδα στην νοοτροπία αυτής της πόλης!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Dog bar στην Πάτρα: Ένα ακόμα σημείο δροσιάς για τους πιστούς μας φίλους! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top