728x90 AdSpace

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

  Σνούπι, ένα χαρούμενο φατσάκι προς υιοθεσία...

  Ο Σνούπι κυκλοφορούσε στην περιοχή της λαϊκής αγοράς Λάρισας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια μέρα πλησίασε μια καντίνα που βρισκόταν εκεί και περίμενε πεινασμένος να του δώσουν κάτι να φάει.
  Εκείνη την ώρα έπεσε το σάντουιτς από τα χέρια ενός πελάτη της καντίνας και ο Σνούπι έτρεξε να το πάρει. Τότε ο άγνωστος άντρας σήκωσε ένα μεταλλικό σκαμπώ και το προσγείωσε δύναμη πάνω στο ζώο, με το αποτέλεσμα να σπάσει το μισό μπροστά σαγόνι του. Ευτυχώς το άλλο μισό ήταν λειτουργικό, κι έτσι κατάφερνε να επιζήσει.
  Ο Σνούπι υποβλήθηκε σε χειρουργείο με σκοπό την αφαίρεση του νεκρού τμήματος της κάτω γνάθου. Το κόστος των χειρουργείων και της νοσηλείας του Σνούπι ήταν 550€.
  Η έκκληση που έγινε για οικονομική βοήθεια ώστε να μπορέσει να αποπληρωθεί το χειρουργείο του Σνούπι είχε αντίκρυσμα γιατί υπήρξαν συμπολίτες μας που έσπευσαν να δώσουν ένα μικρό ή μεγάλο ποσό και σύντομα καλύφθηκαν τα έξοδα. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που βοήθησαν είτε με τη δωρεά τους, είτε κοινοποιώντας το άλμπουμ του, κάνοντας γνωστή της ιστορία του σε περισσότερους ανθρώπους.
  Πλέον ο Σνούπι έχει αναρρώσει πλήρως!
  Το κάτω σαγονάκι που είναι πια μικρότερο, πράγμα που τον κάνει να έχει ένα χαρούμενο και γλυκό φατσάκι! Η γλωσσίτσα του ανάλογα με την διάθεση του είναι άλλοτε πιο έξω και άλλοτε πιο μαζεμένη. Υπάρχουν όμως και στιγμές που δεν φαίνεται καθόλου.
  Το μόνιμο χαμόγελο του θα θυμίζει πάντα ότι πάρα την ταλαιπωρία και την άσχημη πλευρά του ανθρώπου που τον κακοποίησε υπάρχει και η πλευρά της αγάπης, της φροντίδας και του σεβασμού στη φύση και την ζωή!
  Ο Σνούπι έχει πλέον προσαρμοστεί στη ζωή εντός σπιτιού και απολαμβάνει την παρέα με άλλα σκυλάκια και γατάκια, παρότι στην αρχή ήταν πολύ φοβισμένος.
  Δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και αναζητά χάδια, φιλάκια και αγκαλιές! Αν ενδιαφέρεστε να γίνει μέλος της οικογενείας σας ο Σνούπι και να φτιάχνει την ήμερα σας με αυτό γλυκύτατο φατσάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα)

  Όνομα: Σνούπι
  Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
  Ράτσα: Κανισάκι
  Γένος: Αρσενικό
  Ηλικία: 2 ετών
  Βάρος: 6-7 κιλά
  Εμβολιασμένος: NAI
  Στειρωμένος: NAI
  Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
  Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
  Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
  Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
  Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
  Αριθμός microchip: 94100001564663

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Σνούπι μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/a.1174525129279466.1073742539.345422258856428/1215822435149735/?type=3&theater
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
  -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
  -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
  [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]


  Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
  Larissa’s Stray Volunteers
  Facebook Twitter Google+
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σνούπι, ένα χαρούμενο φατσάκι προς υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet