728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

    Ξέρετε ότι...

    οι Αφρικανικοί ελέφαντες που ζουν ελεύθεροι στη φύση κοιμούνται κατά μέσο όρο δύο ώρες ημερησίως, το λιγότερο από κάθε άλλο θηλαστικό της ξηράς. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, συχνά περνούν σχεδόν δύο ημέρες χωρίς να κοιμηθούν καθόλου.
    Γενικά, τα μικρόσωμα θηλαστικά κοιμούνται περισσότερο από τα μεγαλόσωμα.
    Το πώς οι ελέφαντες τα καταφέρνουν με τόσο λίγο ύπνο παραμένει ανεξήγητο. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ξέρετε ότι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top