728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

    ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ! Σημάδεψε με μπογιά σκύλους...

    Κυριακή "κάποιος" θεώρησε να πάει να σημαδέψει με μπογιά αθώα σκυλάκια σε περιοχή των Μεγάρων. Ο λόγος δεν ήταν κάποιος άλλος πέρα από να καθαρίσουν την περιοχή. Ο συγκεκριμένος κύριος δήλωσε σε κάτοικο της περιοχής "Επειδή ο σκύλος έφαγε πάπια θα πάει στο κυνοκομείο του δήμου" .
    Ο Δήμος μας αφενός δεν έχει κυνοκομείο, αφετέρου ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει αρμοδιότητα για κάτι τέτοιο. Κάτοικοι μου ανέφεραν πως εξαφανίστηκαν σκυλιά (Που ήταν με σπρέι) και το ένα σκυλάκι που βρίσκεται ασφαλές δεν θα επιστραφεί πίσω, γιατί σίγουρα θα το φωλιάσουν.
    Για Κακή τύχη του εν λόγω κυρίου φωτογραφήθηκε από κατοίκους και καταγράφηκαν από κινητά ΟΛΕΣ του οι πράξεις. Μα ΟΛΕΣ. 
    Θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες με όλα τα στοιχεία μα πάνω από όλα για τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει από μόνος του καθώς και την μη σωστή τήρηση του νόμου 4039. Τέτοιους δεν τους θέλουμε ούτε στην φιλοζωία ούτε στον Δήμο μας. 
    Εύχομαι ο αξιότιμος Δήμαρχος μας και ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κωνσταντίνος Φυλακτός τώρα που έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε με την βοήθεια τους πράγματα, να μείνουν δίπλα μας και να βάλουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Ακόμα και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στον Δήμο.
    Θα έχετε σύντομα εκ νέου Ενημέρωση.
    Σας ευχαριστώ.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ! Σημάδεψε με μπογιά σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top