728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα κωλόπαιδα-φαντάροι που πέταξαν τον σκύλο στο γκρεμό

    Τα ξημερώματα της Κυριακής κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο σοκ προκαλώντας οργή, αποτροπιασμό αλλά και πολλές αντιδράσεις.
    Ειδικότερα, φαντάροι σε στρατόπεδο της Κόνιτσας Iωαννίνων πέταξαν ζωντανό σκύλο σε γκρεμό και ανέβασαν το βίντεο στο Facebook. Δείχνει δύο στρατιώτες του ελληνικού στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το κακοποιούν και στη συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό.
    Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό με τους δύο φαντάρους που βλέπουμε να πιάνουν το ατυχο σκυλάκι και να το πετάνε στο γκρεμό έγινε πριν από 4 μήνες περίπου στο 583 τάγμα στην Κόνιτσα. στο επιτηρητικό φυλάκι Πληκατίου.
    Πρόκειται για στρατεύσιμους που απολύθηκαν από την μονάδα της Ηπείρου, όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους.
    Σε επίσημη ενημέρωση από τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναφέρεται πως ο σκύλος ζει και θα βρεθεί υπό τη φροντίδα εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.
    «Ένας παππούς το ταΐζει στο χωριό Πληκάτι, και καμιά φορά πάει και στο στρατόπεδο, αλλά ο παππούς είναι ο μόνος που το πλησιάζει. Κανείς άλλος», αναφέρει ο Σύλλογος. Μάλιστα, αύριο αναμένεται στο σημείο να μεταβούν μέλη του Φιλοζωϊκού σωματείου Κόνιτσας.


    Δημήτρης Παπαγιαννίδης
    Το ζωο ειναι ζωντανο. Τα ζωα εχουν ταυτοποιηθει και θα πανε δικαστηριο. Τωρα που θα φας το 10χιλιαρο προστιμο, θα το καταλαβεις καλα.

    Stefanos Grefrai
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..
    αυτα ειναι τα ονοματα των τερατων Νικος Τζουνας Γιωργος Χαριτος
    583 ΤΑΓΜΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ Κόνιτσα, Κόνιτσα, 44100, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κατηγορία Ένοπλες Δυνάμεις 2655022205
    Και Βασίλης Τζωρας το τερας που τραβάει βίντεο!

    Giorgos Koutmoi
    Λοιπόν αυτοί οι 2 σκατοφλωροι έκαναν ότι βλέπετε στο βίντεο σε ένα αθώο κούταβι. Παρακαλώ την φιλοζωικη ομάδα Γρεβενών αλλά και τους μάρτυρες να κάνουν κάτι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πρώτον γιατί είμαστε πολλοί και δεύτερον τι να φοβηθείς από 2 χτηκιαρικα ????
    Παρακαλώ όλοι κοινοποίηση και μηνύματα στην φιλοζωικη Γρεβενών. Επίσης οι μάρτυρες για όνομα του Θεού μηνυστε τους. Και το οικονομικό μην σας απασχολεί όλοι θα δώσουμε.
    Δεν γνωρίζω αυτά τα καθάρματα πάρα όλα αυτά έχω μιλήσει με το παιδί που πρώτο ανέβασε το βίντεο που τους γνώριζε





    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα κωλόπαιδα-φαντάροι που πέταξαν τον σκύλο στο γκρεμό Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top