728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 24 Απριλίου 2018

    Το πρώτο πάρκο για σκύλους στην Κρήτη...

    Στην καρδιά του Ηρακλείου, στην περιοχή του Καράβολα, δημιουργήθηκε το πρώτο Πάρκο Σκύλων.
    Παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, εγκαινιάστηκε το πρώτο Πάρκο Σκύλων που μάλιστα είναι το πρώτο αντίστοιχο που δημιουργείται στο νησί. Πρόκειται για έναν χώρο όπου δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των σκύλων να πάνε μαζί τους και να τους αφήσουν ελεύθερους να παίξουν - σε έναν χώρο που είναι περιφραγμένος και ο οποίος δημιουργήθηκε για την δική τους ασφάλεια αλλά παράλληλα αποφεύγονται οι διάφορες παρεξηγήσεις που δημιουργούνται σε κοινόχρηστους χώρους.
    Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα να αγαπήσουν τον καινούργιο χώρο οι δημότες της πόλης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, το τρίτο δημοτικό διαμέρισμα και κυρίως τον σύμβουλο Μανώλη Τσουρή καθώς και όσους βοήθησαν για την δημιουργία αυτού του πάρκου, το οποίο ελπίζουμε ότι θα το ευχαριστηθούν πρωτίστως οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και τα σκυλιά τους και θα απολαύσουν οφέλη του και όλοι οι υπόλοιποι. Είμαι βέβαιος ότι όσοι το χρησιμοποιούν, θα δείξουν την ανάλογη προσοχή, θα ακολουθούν τις οδηγίες για την ορθή συμπεριφορά εντός του χώρου, και θα φροντίζουν, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να παραμείνει καθαρό».
    Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πέτρος Ινιωτάκης, ενώ παρευρέθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Νίκος Φακουρέλης, εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων και αρκετός κόσμος.

    πηγή: http://flashnews.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το πρώτο πάρκο για σκύλους στην Κρήτη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top