728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 8 Μαΐου 2018

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ο Γκλέτσος με τις σκυλοτροφές για τα αδέσποτα...

    Eleni Argiriou

    ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!!!

    ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: Η δικη μου φιλοζωια δεν περιοριζεται μονο στο "θορυβο" που δημιουργειτε προκειμενου να αντιμετωπιστει ενα περιστατικο!Τη δικη μου φιλοζωια την ενδιαφερει και ΑΥΤΟ που κρυβεται πισω απο καθε περιστατικο!
    Ξεκαθαρα, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!!!!!!Δεν με ενδιαφερουν τα like,ουτε η προβολη!!!Με ενδιαφερει η αληθεια της ψυχης μου που ειναι αληθεια και των αδεσποτων της πολης μου και αυτη και μονο,μου αρκει για να συνεχισω τον αγωνα μου και με πραξεις και με λογια!!!!!!Και σε οποια-ον αρεσει...!
    Χ... ΚΑΡ... συνεργατις του Δημου Λαμιεων και του Φιλοζωικου Συλλογου Φθιωτιδας.Διατηρει καταφυγια αδεσποτων ζωων συντροφιας (προσφατα και στη Στυλιδα)του παραπανω Δημου.Ανεφερα το ονομα της σε δημοσιευση μου την οποια κοινοποιησα και στην Ομαδα Φιλοζωων Στυλιδας,στις 25.4.18!Ειχε δε το θρασος,να σχολιασει κιολας: "Σχετικα με την αναφορα στο ονομα μου σε σχολιο σας και σχετικου μηνυματος που ελαβα απο τη φιλη σας κα ταδε(ανεφερε ονομα και επιθετο και δεν μπορω να καταλαβω το συσχετισμο),οτι ουδεμια τυπικη η ατυπη συνεργασια εχω με τον Δημο Στυλιδας". Ταδε εφη Χ.. Καρ...!Της απαντω και αμεσως εξαφανιζει το σχολιο της αφηνοντας........βιαστικες εντυπωσεις!!!Θα περιγραψω γεγονοτα και κρινετε εσεις εαν εχει η οχι συνεργασια με το Δημο Στυλιδας η για να ειμαι πιο ακριβης,με τα αδελφια Γκλετσου και τις κολλητες τους φιλες!
    Πριν καιρο ξεμεινα απο σκυλοτροφη. Προσφερθηκε να μου φερει η Χαρ... Καρ... ,ενα σακι απο τις δικες της,ετσι ειπε! Πληρωσα το σακι 15€!Με την πρωτη ματια μου φανηκε γνωστο,με τη δευτερη βεβαιωθηκα! Ημερες μετα πληροφορηθηκα οτι ο Δημος μοιρασε(;) σκυλοτροφες! Εμεις παντως δεν πηραμε ουτε μια κροκετα κι ας ταιζουμε 30 αδεσποτα,εκτος απο τα δικα μας που εχουμε σπιτι!Η επιβεβαιωση ηρθε ημερες πιο μετα με ανακοινωση του ιδιου του Γκλετσου με την οποια ευχαριστουσε δημοσια(Fonografos) τοπικη επιχειρηση για δωρεα της σε σκυλοτροφες και για ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!Υπηρχε και φωτο των σακιων,ιδια με αυτο το σακι που μου εφερε η Καραμασιωτη!

    Η βλακεια μου δεν ζυγιζεται πλεον!Δεν θα σχολιασω,τα συμπερασματα δικα σας και εγω γυριζω πισω στον Αυγουστο του 2016! Μου τηλεφωνει απογευμα(!!!) η Γιαννα Κουτσ...., κολλητη φιλη της Αννας Γκλετσου (αδελφη του Αποστολου) και της Χαρ... Καρ..., να παω στο Δημο να παραλαβω σκυλοτροφες για τα αδεσποτα που φροντιζα σπιτι μου και στη γειτονια μου,συνολο πανω απο 20!Απο τα 35 σακια παρελαβα τα 5!Στην πορεια αποδειχτηκε οτι η "γαλαντομα" αυτη προσφορα,εκρυβε ΔΟΛΟ (αλλη ωρα αυτο)!!!!!!!!Στο Δημο κατεφτασαν η Χαρ... Καρ... και ο φιλος τους Τασος απο το χωριο Φρατζη της Λαμιας οπου διατηρει και εκεινος καταφυγιο αδεσποτων του Δημου Λαμιεων!Φορτωσαν 20 σακια στο αυτοκινητο της Χαρ... Καρ... και για τα αδεσποτα του Δημου Λαμιεων!!!!!!!!!!!!!!!Τα υπολοιπα 10 σακια μοιραστηκαν στην Αννα Γκλετσου και Γιαννα Κουτσ...!Κατα τα αλλα ο Γκλετσος ταιζει τα αδεσποτα του Δημου Στυλιδας!Ετσι λεει!Η επιχειρηση που εκανε τη δωρεα το γνωριζει αυτο;;;;;; Πως την ειπες τη Στυλιδα Χαρ... Καρ...;;;;; "Ωρε,τι χωριο ειναι αυτο";;;;
    "Αν δεν ξεχειλισει η καρδια του ανθρωπου απο αγαπη η θυμο,τιποτα δεν μπορει να γινει στον κοσμο". Ν.Καζαντζακης. Η δικη μου η καρδια εχει και τα δυο και θαρρω ειναι καιρος να ξεχειλισει πλεον! Κι αλλο........ Θα συμφωνησω μαζι σου λοιπον, Χαρ... Καρ... .Η Στυλιδα ειναι πλεον ΧΩΡΙΟ,ΩΡΕ!ΩΡΕ,ΧΩΡΙΟ!!!Και μαλιστα "ΒΛΑΧΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ"!!!Τοσο πολυ,που απο το πολυ "ΒΛΑΧΟ",της εβγαλαν.........τα "λιακατα"!Κι αυτο επειδη δεν προβαλαμε αντισταση σε κανενα απο εσας τους αηθεις "εισβολεις"!Ετσι λοιπον,εγινε προσφορο εδαφος για να ξεφυτρωσουν ΚΑΙ κλικες σαν και τη δικη σου! Θα επαιρνες την περισυλλογη-λεει-των αδεσποτων του Δημου Στυλιδας και τις 3.000€ αμοιβη, θα τις χαριζες ως σκυλοτροφη στα αδεσποτα! Θα σου εδινε ο Γκλετσος εκταση για να μπορουμε να φροντιζουμε εκει τα αδεσποτα! Σπιουνα!Δεν με πειραξε που μου αρπαξες τα 15€,ουτε το σκ... που εχω φαι με το φτυαρι οσες φορες (αρκετες) ηρθα και σου καθαρισα εκεινον τον αθλιο χωρο οπου διατηρεις τα αδεσποτακια, αλλα το οτι μου επιβεβαιωσες και εσυ ακομη,ποσο χαζη ειμαι και εσυ ποσο ΑΓΥΡΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΟΡΝΕΟ μπορεις να γινεις ακομη προκειμενου να γεμισεις την τσεπη σου! Γνωριζεις οτι στερουμαι βασικα πραγματα προκειμενου να φροντισω οσο πιο σωστα γινεται τα δικα μου ζωα και τα αδεσποτα που εχω και μεσα και εξω απο το σπιτι μου!Τα δικα μου ειναι 8 και τα αδεσποτα 30 και δεν ξερω ποσα ακομη θα γινουν! (Ο Γκλετσος ποια ταιζει;;;;)
    Παρ'ολα αυτα εφτασες σε σημειο να μου ζητας και για τα δικα σου που διατηρεις στα ΑΘΛΙΑ καταφυγια σου, οπως παστα αποπαρασιτωσης, ακομη και lassix για σκυλι που πηρες απο το κυνοκομειο Λαμιας.......για να το σωσεις!!!Καλα ρε παιδια,ποιος της το εδωσε;;;;;;;;;Το σκυλι βεβαια αποδημησε εις Κυριον....οπως και τοσα αλλα! Θαθελα ναξερα, ο Δημος Λαμιεων και ο Φιλοζωικος εχουν παει ποτε να ελεγξουν τις συνθηκες κατω απο τις οποιες διατηρει αυτα τα ερμα τα αδεσποτα η Χαρ... Καρ...;;;;;;;;;;;;;;;Μεχρι και ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ DRAXYN χρησιμοποιει για να τα "σωσει"!!!Αλλα τι λεω;;;;;Ο Φιλοζωικος κοιταει να "χαιδευει" το Γκλετσο!Δεν θελω να πιστευω λογω των σκυλοτροφων που τους δινει........!!!!!

    Χαρ... Καρ..., κοιταξε καλα τις φωτο(αυτες προς το παρον)που εχω αναρτησει!Απεικονιζεται και η αγαπημενη μας "ΨΩΨΩ"(απο το ψωρα),που ετρεχα Αυγουστο μηνα,καταμεσημερο,να την πιασω μεσα στα χωραφια,στα Μελισια!!!Θα σου δωσω μια συμβουλη κι αυτο επειδη σου ανοιξα την πορτα του σπιτιου μου, ασχετα αν δεν το σεβαστηκες: Επιστρεψτε εσυ και ο Τασος τις τροφες εκει που ανηκουν,στα αδεσποτα του Δημου Στυλιδας και φροντισε να εξαφανιστεις απο τη Στυλιδα (και σιγα σιγα και απο το χωρο) μαζι με τη βρωμια σου και την μεσα και την εξω(ξερεις τι εννοω) και μη βασιζεσαι στις "πλατες" που εχεις, ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!Εξ αλλου παραδεχεσαι οτι,με ο,τι καταπιαστω.......ειμαι αποτελεσματικη!!!
    Εκανες κι αλλο λαθος Χαρ... Καρ... οπως και η παρεουλα σου!!!Η Στυλιδα ειναι πλεον ΧΩΡΙΟ ΩΡΕ,ετσι την καταντησαν οι " Αυτοκρατορες"!Ειναι ομως Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!Εδω γεννηθηκα, εδω μεγαλωσα,εδω ζω μαζι με τις θυμησες μου και τους ανθρωπους μου! Παρ'ολα τα κουσουρια του ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ,ΤΟΝ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ........ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ!!!
    "Να απομεινεις μονος και να αρχιζεις να πλαθεις εσυ,με μοναχα την δυναμη σου,εναν κοσμο που να μην ντροπιαζει την καρδια σου". Που να δεις.....το διαβασα;;;;;;Αν παλι παραμενω ρομαντικη........,τοτε ευχαριστω το Θεο που καθε πρωι,με ξυπναει ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΗ!!!!!!!!!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ο Γκλέτσος με τις σκυλοτροφές για τα αδέσποτα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top