728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ! Διαγωνισμός φωτογραφίας και οι νικητές...

    Δέκα χιλιάδες σκύλοι από 70 χώρες φωτογραφήθηκαν σε διάφορες πόζες, όμως λίγοι κατάφεραν να διακριθούν στον διαγωνισμό φωτογραφίας του Kennel Club στο Λονδίνο που διοργανώθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά. Νικήτρια αναδείχθηκε η Monica van der Maden από την Ολλανδία  με τον Μεγάλο Δανό ονόματι Noa μόνος στο δάσος. ''Προσπαθώ να απαθανατίσω τον σκύλο με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται τα συναισθήματά του στα μάτια του'' δήλωσε η ίδια. Η φωτογραφία αυτή κέρδισε και στην κατηγορία για τους ηλικιωμένους σκύλους.
    Nilo & Rachele Cecchini
    Στην δεύτερη θέση ήρθε φωτογραφία της Rachele Cecchini από την Αυστρία με τον υιοθετημένο και ημίαιμο Nilo που κοιτάει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου την βροχή. Έτσι κατάφερε να απαθανατίσει την μελαγχολική έκφραση ενός πολύ τραυματισμένου σκύλου.
    Η τρίτη θέση ανήκει στο Γερμανικό κοντότριχο πόιντερ ονόματι Bentley και στον Philip Wright από την Μ. Βρετανία.
    Στην κατηγορία ''οι σκύλοι στο παιχνίδι'' κέρδισε η φωτογραφία του Elinor Roizman με το πομεράνιαν ονόματι Lilli από το Ισραήλ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην παραλία πριν από το ηλιοβασίλεμα. ''Ήταν μια στιγμή ευτυχίας και απόλυτης ελευθερίας'' δήλωσε ο ίδιος.
    Joana Matos
    Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ''Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου'' δόθηκε στην Joana Matos με τον σκύλο της από την Πορτογαλία. Η δεύτερη θέση ήταν για την Sherilyn Vineyard με τον 10χρονο ημίαμο σκύλο της ονόματι Kodi και η τρίτη θέση για την Cheryl Murphy από την Μ. Βρετανία με τον γκόλντεν ριτρίβερ Ruby Roo.
    Cooper

    Στην κατηγορία ''υιοθετημένοι σκύλοι'' κέρδισε η φωτογραφία της Sonya Kolb η οποία δείχνει τον μικρό Cooper με το ζευγάρι που τον υιοθέτησε.
    Όλες οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν θα εκτίθενται στο Kennel Club στο Λονδίνο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.















    Bentley & Philip Wright
    Lilli & Elinor Roizman
    Kodi & Sherilyn Vineyard

    Ruby Roo & Cehryl Murphy



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ! Διαγωνισμός φωτογραφίας και οι νικητές... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top