728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

    ΝΕΚΡΟ Ή ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ! Αστυνομικό σκύλο επικήρυξε διαβόητο καρτέλ ναρκωτικών...

    Έναν σπουδαίο βοηθό έχει στο πλευρό της η αστυνομία στην Κολομβία στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.
    Η σκυλίτσα Sombra που στα ισπανικά σημαίνει σκιά έχει ανιχνεύσει περισσότερα από 2.000 κιλά κοκαΐνης κρυμμένης σε βαλίτσες, βάρκες και φορτία με τρόφιμα.
    Παρά τα εξελιγμένα μέσα της τεχνολογίας, οι υπηρεσίες της είναι πιο χρήσιμες από ποτέ, καθώς η χώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη παραγωγή κοκαΐνης που δοκιμάζει παραδοσιακά την σχέση της με τις ΗΠΑ.
    Ο θηλυκός 6χρονος Γερμανικός ποιμενικός  ανακάλυψε πρόσφατα 5 τόννους κοκαΐνης κρυμμένους σε φορτία με μπανάνες που προορίζονταν για την Ευρώπη όπως και 77 κιλά κοκαΐνης μέσα σε μια μηχανή.
    Ακόμα, έχει οδηγήσει σε περισσότερες από 240 συλλήψεις στα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας.
    Η σκυλίτσα έχει γίνει ο τρόμος των εγκληματικών οργανώσεων, για αυτό, όπως αποκάλυψε η αστυνομία, το καρτέλ ναρκωτικών Gulf Clan που καυχιέται ότι έχει δικό του στρατό δίνει 7.000 δολλάρια σε όποιον την σκοτώσει ή την αιχμαλωτίσει.
    Αυτή η απειλή ανάγκασε τους αστυνομικούς να την μετακινήσουν από ένα λιμάνι στην ακτή της Καραϊβικής στο αεροδρόμιο El Dorado στην πρωτεύουσα Μπογκοτά όπου χρησιμοποιεί το εξαιρετικό ταλέντο της να μυρίζει ύποπτα φορτία.
    Πρόκειται για μια δουλειά πολύ επικίνδυνη, αφού 1.800 αστυνομικοί έχασαν την ζωή τους κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες και πολλοί σκύλοι στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.
    Αυτό δεν πτοεί την Sombra που έχει γίνει διάσημη στην χώρα και είναι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πολύ υπάκουη αλλά και παιχνιδιάρα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΝΕΚΡΟ Ή ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ! Αστυνομικό σκύλο επικήρυξε διαβόητο καρτέλ ναρκωτικών... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top