728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

    ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ; Γιατί βρίζουν και απειλούν τον συγγραφέα ενός παιδικού βιβλίου για σκύλους...

    Σάλο έχει προκαλέσει στην Μ. Βρετανία το παιδικό βιβλίο για σκύλους με τίτλο 100 Dogs.
    Σε αυτό παρουσιάζεται ως τρομακτικό, όπως χαρακτηρίζεται, ένα αγγλικό μπουλ τεριέ με κόκκινα μάτια να φοράει ένα κολλάρο με καρφιά και να δείχνει τα δόντια του.
    Περισσότερες από 30.000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν ζητώντας να αποσυρθεί το βιβλίο, ενώ άγνωστος έστειλε απειλητικό μήνυμα ότι θα σκοτώσει την κόρη του δημιουργού του βιβλίου Michael White.
    Ο ίδιος δήλωσε πως κουράστηκε από αυτή την κατάσταση προσθέτοντας: ''Με έχουν αποκαλέσει ηλίθιο, αγροίκο, αηδιαστικό, ρατσιστή, προκατειλημμένο, αδαή, ατάλαντο, άσχημο και κακό. Όλα αυτά είναι τα ευγενικά μηνύματα. Το επόμενο βιβλίο μου θα λέγεται 100 προσβολές.''
    Η Elaine Ball από το Bull Terrier Club είπε πως οι σκύλοι μπουλ τεριέ δεν είναι όπως απεικονίζονται στο συγκεκριμένο βιβλίο και δεν υπάρχουν άλλοι πιο φιλικοί από αυτούς.
    ''Δυστυχώς ο συγγραφέας επέλεξε ένα στερεότυπο με το οποίο υπάρχει o κίνδυνος να φοβίσει τα παιδιά.'' ανέφερε και προσέθεσε: ''Φυσικά, ο άνθρωπος δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αυτό τον τρόπο αλλά έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη έρευνα προτού εκδώσει το βιβλίο''.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ; Γιατί βρίζουν και απειλούν τον συγγραφέα ενός παιδικού βιβλίου για σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top