728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

    ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΑ! Καμπάνια με την Πενέλοπε Κρουζ και την Αλίσια Σιλβερστόουν...

    Περισσότερα από 100 εκατομμύρια ζώα υποφέρουν κάθε χρόνο για το εμπόριο γούνας.
    Ρακούν,μινκ, κογιότ, αλεπούδες, κουνέλια και σκύλοι βασανίζονται και θανατώνονται για την γούνα τους.
    Σε μια προσπάθεια να σταματήσει αυτό, η Πενέλοπε Κρουζ πήρε μέρος στην τελευταία καμπάνια της οργάνωσης ΡΕΤΑ κατά της γούνας, όπως είχε κάνει και το 2012.
    ''Πάντα ήμουν δυναμική και ισχυρογνώμων, χαρακτηριστικά τα οποία μου έχουν δημιουργήσει προβλήματα από τότε που πήγαινα σχολείο'' δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, για αυτό και τώρα δεν διστάζει να δείξει την αντίθεσή της για την γούνα.
    ''Πολλοί σχεδιαστές δεν χρησιμοποιούν πλέον γούνα ζώων και περιμένω να έρθει η ημέρα που κανένα ζώο δεν θα βασανίζεται και δεν θα σκοτώνεται για την γούνα του'' δήλωσε η Πενέλοπε Κρουζ η οποία μαζί με τον σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ είναι ζωόφιλοι και έχουν σώσει πολλούς σκύλους και γάτες.
    Πράγματι, πολλοί οίκοι μόδας όπως Burberry, Gucci, Michael Kors, Jimmy Choo, Versace, Jean Paul Gaultier, John Galliano δεν χρησιμοποιούν πλέον γούνα ύστερα από τις πιέσεις της ΡΕΤΑ.
    Άλλοι όπως Gap Inc, H&M, Inditex (ιδιοκτήτης του ZARA) Banana Republic, Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Giorgio Armani Vivienne Westwood έχουν αναγνωρίσει ότι η γούνα ανήκει στα ζώα.
    Μια άλλη διάσημη ηθοποιός και συγγραφέας πήρε επίσης μέρος σε καμπάνια της ΡΕΤΑ καλώντας μας να μην φοράμε μάλλινα ρούχα.
    Η Αλίσια Σιλβερστόουν πόζαρε γυμνή σε αφίσα για την οργάνωση που αναρτήθηκε σε πολλά σημεία στις ΗΠΑ, όπως στην Times Square στην Νέα Υόρκη και στην Βοστώνη, θέλοντας να αποκαλύψει
    την σκληρή αλήθεια για τα μάλλινα ρούχα.
    Τα πρόβατα τραυματίζονται σοβαρά, προκειμένου να τους πάρουν το μαλλί, και μετά δεν τους παρέχουν καμία φροντίδα.
    Για αυτό, η Αλίσια Σιλβερστόουν δήλωσε πως αντί να φορέσει δέρμα ή τρίχωμα ζώου θα προτιμούσε να είναι γυμνή. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΑ! Καμπάνια με την Πενέλοπε Κρουζ και την Αλίσια Σιλβερστόουν... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top