728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

    ΟΣΚΑΡ για τον καλύτερο σκύλο! Δώστε και σε αυτόν βραβείο...

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ.
    Δύο ταινίες κονταροχτυπιούνται, η Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου και η ταινία Roma του Μεξικανού Alfonso Cuaron στο Netflix.
    Σε αυτήν πρωταγωνιστεί μια οικογένεια που έχει έναν σκύλο ονόματι Borras, ο οποίος έχει γίνει διάσημος, όπως κι οι ηθοποιοί, και μάλιστα οι χρήστες των social media ζητούν να λάβει κι αυτός ένα βραβείο.
    Υποστηρίζουν πως ο σκύλος το αξίζει, επειδή, αν και δεν δεν παίζει σε όλη την ταινία, ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη της πλοκής.
    Κάποιοι πιστεύουν πως χωρίς τον σκύλο η ταινία δεν θα υπήρχε και αυτός θα έπρεπε να είναι ο πρωταγωνιστής.

    Η ζωή του πριν από την ταινία

    Η ζωή του δεν ήταν πάντα έτσι. Όπως εκατοντάδες χιλιάδες σκύλοι στο Μεξικό, έτσι κι αυτός κακοποιήθηκε αλλά τελικά σώθηκε.
    Την ιστορία του αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Facebook η κτηνίατρος Adriana Cruz Frias.
    Για την ταινία χρειαζόντουσαν έναν σκύλο ο οποίος θα έμοιαζε σε αυτόν που είχε ο Alfonso Cuaron κατά την παιδική του ηλικία.
    Όταν κάποιος από την παραγωγή είδε τον σκύλο, ήταν σε δραματική κατάσταση: ήταν δεμένος, είχε παράσιτα, η βρογχίτιδα χειροτέρευε, είχε δερματική μόλυνση και επιπεφυκίτιδα και ήταν έτοιμος να πεθάνει από την πείνα και την δίψα.
    Η κτηνίατρος τον νοσήλευσε για 1 μήνα.
    Παρά την κατάστασή του, ήταν ο ιδανικός υποψήφιος, αφού ήθελε να ζήσει και ήταν πρόθυμος να δουλέψει.
    Εκπαιδεύθηκε και έμαθε να υπακούει στις εντολές και έπαιρνε μέρος στα γυρίσματα με πολύ ενθουσιασμό, σύμφωνα με την κτηνίατρο η οποία κατέληξε: ''Όλοι οι σκύλοι αξίζουν να εκπαιδευθούν και να ξέρουν πως έχουν μια θέση στον κόσμο μας. Σε ευχαριστούμε που μας άφησες να γίνουμε μέρος της ιστορίας σου''.

    Ο Charlie στο ''Ένα Αστέρι γεννιέται''

    Κι ένας ακόμα σκύλος παίζει σε ταινία που διεκδικεί Όσκαρ.
    Πρόκειται για τον Charlie, όπως είναι το όνομά του στην πραγματική ζωή και στην ταινία ''Ένα Αστέρι γεννιέται'' (A Star is Born).
    Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας Μπράντλεϊ Κούπερ έδωσε έναν ρόλο και στον σκύλο του.
    ''Δεν  είναι νεποτισμός. Ήθελα αυτή την σχέση με τον σκύλο'' είχε πει στο περιοδικό People κατά την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες.
    Ο Jackson Maine και η Ally δηλαδή η Lady Gaga δεν έχουν παιδί, αλλά έχουν έναν σκύλο και αυτό ήθελα να είναι μέρος της ιστορίας. Αγαπώ τους σκύλους'' προσέθεσε.
    Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε άλλους δύο σκύλους που τους θεωρούσε παιδιά του.
    Όσο για τον Charlie, του έδωσε το όνομα του πατέρα του, για αυτό, όπως δήλωσε, ''σήμαινε πολλά για μένα να είναι στην ταινία.''
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΟΣΚΑΡ για τον καλύτερο σκύλο! Δώστε και σε αυτόν βραβείο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top