728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΣΑΝ στο eBay! Ένα πρωτοφανές περιστατικό...

    ''Ποιο είναι το χειρότερο: το ότι κατάσχεσαν τον σκύλο ή το ότι τον πώλησαν;'' αναρωτιέται η ακτιβίστρια Birgitte Thiesmann της οργάνωσης Vier Pfoten για την υπόθεση του παγκ που ακούει στο όνομα Edda.
    Η οικογένεια του στην πόλη Ahlen στα βορειοδυτικά της Γερμανίας δεν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη της, μεταξύ αυτών και τον φόρο που επιβάλλει η πόλη για κάθε σκύλο και φθάνει τα 80 ευρώ ετησίως.
    Αποφασίστηκε, λοιπόν, πως οι δημοτικές αρχές έπρεπε να προχωρήσουν σε κατάσχεση και σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην αρχή σκέφτηκαν να κατασχέσουν το αναπηρικό αμαξίδιο του συζύγου, αλλά αυτό ανήκε σε ασφαλιστική εταιρεία, κάτι το οποίο οι δημοτικές αρχές διαψεύδουν.
    Έτσι, αφού δεν βρήκαν κάποιο αντικείμενο αξίας στο σπίτι προχώρησαν στην κατάσχεση του σκύλου, καθώς ήταν καθαρόαιμος,  και τον πώλησαν στο eBay για 750 ευρώ τον περασμένο Δεκέμβριο.
    Το παγκ αγόρασε η αστυνομικός Michaela Jordan η οποία ήξερε ότι ο σκύλος ήταν υγιής, κάτι που κατά την ίδια δεν ήταν αλήθεια, αφού παρουσίασε προβλήματα στα μάτια και έκτοτε έχει χειρουργηθεί 4  φορές.
    Τώρα η αστυνομικός σκέφτεται να στραφεί κατά της πόλης για τα έξοδα 1.800 ευρώ, ενώ η πρώτη οικογένεια του παγκ ανέφερε πως ξέρει ότι είναι σε καλά χέρια, αλλά τους λείπει και οι αρχές  δήλωσαν πως το θέμα είναι υπό έρευνα. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΣΑΝ στο eBay! Ένα πρωτοφανές περιστατικό... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top