728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! Η Κιμ Μπάσιντζερ για τους σκύλους που σφαγιάζονται για το κρέας τους

    Η Κιμ Μπάσιντζερ και δεκάδες άλλοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο στην Σεούλ ζητώντας να μπει τέλος στην σφαγή σκύλων για το κρέας τους.
    ''Η Νότια Κορέα είναι η μόνη χώρα που εκτρέφει σκύλους για το κρέας τους'', όπως ανέφερε η διάσημη ηθοποιός και προσέθεσε: ''Δεν χρειάζονται τα δάκρυα σας, χρειάζονται την βοήθεια σας. Πρέπει να βάζουμε τέλος σε όλο αυτό παγκοσμίως''.
    Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, επειδή σύμφωνα με την παράδοση θεωρείται μια από τις πιο ζεστές ημέρες στην χώρα και για αυτό πολλοί τρώνε κρέας σκύλου, ώστε να αντιμετωπίσουν την ζέστη.
    Πλέον τα εστιατόρια που σερβίρουν κρέας σκύλου είναι όλο και λιγότερα στην χώρα κατά τα τελευταία χρόνια, ενώ τα κατοικίδια αυξάνονται.
    Έρευνα τον περασμένο χρόνο έδειξε ότι το 80% των ανθρώπων στην χώρα δεν έφαγαν καθόλου κρέας σκύλου πέρυσι, όμως πολλοί είναι αντίθετοι με το να απαγορευθεί το κρέας σκύλου, επειδή πιστεύουν πως θα  υποκύψουν στην πίεση της δυτικής κουλτούρας. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! Η Κιμ Μπάσιντζερ για τους σκύλους που σφαγιάζονται για το κρέας τους Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top