728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ! Η σίτιση και η φροντίδα των αδέσποτων είναι προτεραιότητα όχι εξαίρεση

    Δεν είναι λύση η κατά περίπτωση διαχείριση ενός ζωτικού ζητήματος σε φόρμες από υπαλλήλους! Δεν είναι λύση να παίρνουν οι φιλόζωοι άδεια από δήμο και αστυνομία! Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι κάθε ηλικίας, ιδιώτες, ανώνυμοι, χωρίς φβ κ σμαρτφον, αυτόνομοι χωρίς καμία σχέση με φιλοζωικές ή με ομάδες, που όμως αγαπούν και νοιάζονται κ ταΐζουν και τώρα δεν μπορούν να βγουν, άνθρωποι που δεν ξέρεις πού ταΐζουν για να τους καλύψει κανείς. Φοβικά ζώα που δεν εμφανίζονται σε αγνώστους. Ζώα σε ανάγκη για φάρμακα. Ζώα σε καταφύγια, σε εξοχικά, σε χωράφια, σε βουνά!
    Η ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ Β6
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΊΖΕΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!

    Στην Αθήνα και στις πόλεις ειδικά εκτός από γατιά και σκυλιά έχουμε και τα πουλάκια της πόλης αυτά κινδυνεύουν από λιμοκτονία και υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και ρίχνουν ψωμιά και σπόρια και πρέπει να μπορούν να βγουν! Είναι απελπισία, λιμοκτονούν, τσιμπάνε το τσιμέντο που έχουν μάθει ότι βρίσκουν ψίχουλα και δεν υπάρχει τίποτα κ δεν θα αντέξουν για πολύ!
    Αν εξαφανιστούν τα πουλιά το καλοκαίρι υπέχει ο κίνδυνος υπερπληθυσμού κουνουπιών, μυγών, ψύλλων, τσιμπουριών κλπ.
    Β6 ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ
    Μόνο αυτή είναι η λύση αλλιώς πολλά ζωάκια θα λιμοκτονήσουν! Πρέπει να πιέσουμε!
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΆΣΟΥΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΖΉΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αφήνοντας μας στο έλεος του κάθε υπαλλήλου και αστυνομικού!
    Το μήνυμα στον Θοδωρη Λιβανιο είναι σαφές:
    επικαιροποίηση της φόρμας Β6 ώστε να προστεθεί η "σίτιση κ η φροντίδα αδέσποτων κάθε είδους στον χώρο τους", η κατ εξαίρεση άδεια να χρειάζεται μόνο για απομακρυσμένες φάρμες ζώων.
    Το έντυπο Β επιβάλλεται να επικαιροποιηθεί προσθέτοντας στο κωδικό 6 καθαρά τη σίτιση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων κάθε είδους σε κάθε χώρο που βρίσκεται. Δεν είναι λύση οι δήμοι και οι συνεννοήσεις με υπαλλήλους και δεν είναι ισότιμη λύση για όσους πολίτες ενδιαφέρονται και δεν ανήκουν σε σωματεία ή δεν έχουν επαφή με το δήμο. Είναι ανάλγητο να δυσκολεύεται η πρόσβαση των φιλόζωων στα ζώα που φροντίζουν. Είναι τραγική παράλειψη για τη ελληνική πραγματικότητα αυτή η έλλειψη στο έντυπο Β Κωδικό 6 και βάζει σε κίνδυνο πολλές αθώες ζωές που είναι στο έλεος της διαθεσιμότητας όσων πολιτών εθελοντικά τα σιτίζουν και τα φροντίζουν είτε αφορά σκυλιά που τρέφονται σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλη ή σε εξοχικά, είτε ζώα σε καταφύγια, σε φάρμες ή σε ερημικά σημεία, είτε αφορά γατιά που παρά τα συγκεκριμένα σημεία σίτισης μπορεί να φεύγουν ή να κρύβονται, είτε πουλιά που τρέφονταν από τα υπολείμματα τροφών περαστικών ατόμων κ θαμώνων καταστημάτων κ τώρα λιμοκτονούν.
    Εφόσον δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μπορούν εν μια νυκτί να ξαναγυρίσουν στη φυσική τους κατάσταση και να βρίσκουν μόνα τους την τροφή τους, χρειάζονται βοήθεια από μας και οι πολίτες την ισότιμη διευκόλυνση από τη πολιτεία. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΖΩΑ!
    Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση ήδη πολλά ζώα υποσιτίζονται αν σιτίζονται καν!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ! Η σίτιση και η φροντίδα των αδέσποτων είναι προτεραιότητα όχι εξαίρεση Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top