728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

    ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ; Τι επιτρέπει ο νέος νόμος



    ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΖΩΑ
    ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ
    ΔΕΛΦΙΝΙΑ ,ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ,ΑΡΚΟΥΔΕΣ,ΤΙΓΡΕΙΣ, ΑΕΤΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ 4039/12 .
    Γυρίσαμε στην εποχή της αρκούδας και του αρκουδιάρη .
    Σοκ και αποτροπιασμός στην φιλοζωική κοινότητα και τη κοινή γνώμη από τις δηλώσεις της Κυβέρνησης μέσω του Υφυπουργού Γιώργου Αμυρά στη Βουλή.
    Τώρα ο αετός της ΑΕΚ 
    αύριο εκδηλώσεις με δελφίνια, μαϊμούδες, λιοντάρια κλπ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Ένα τεράστιο σοκ στην κοινή γνώμη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γ.Αμυρά σε επερώτηση του βουλευτή Μέρα25 Κρίτωνα Αρσένη σχετικά με το σώου με ένα αιχμάλωτο-σκλαβωμένο αετό να ίπταται στα εγκαίνια και σε κάθε αγώνα πάνω το νέο γήπεδο της ΑΕΚ .
    Με τρόπο ξεκάθαρο αλλά και κυνικό ο Γ.Αμυράς, ξεχνώντας τις προ υπουργικής καρέκλας θέσεις του και επερωτήσεις του από την εποχή ακόμη του Ποταμιού, εκτελεστικό όργανο της πολιτικής βούλησης του κυβερνητικού σχήματος, βάφτισε το σώου και την συμμετοχή του αετού σε ποδοσφαιρικό αγώνα εκδήλωση και αναφώνησε.
    Όλα είναι νόμιμα .
    Βέβαια ο Υφυπουργός ΥΠΕΝ και η Κυβέρνηση όχι μόνο είπαν την αλήθεια, όχι μόνο ο ίδιος δεν έκανε λάθος ή γκάφα, αλλά αποκάλυψε με τον πιο επίσημο τρόπο τι λέει το άρθρο 23, παρ 2 του νόμου 4830/21 και τι επαχθείς καταστάσεις για τα ζώα συνεπάγεται
    Στο άρθρο αυτό αντιταχθήκαμε όλοι με κάθε τρόπο - πλην των γνωστών κυριών "τι ωραίος που είναι ο νόμος" - και το ,χαρακτηρίσαμε μέγα ηθικό ατόπημα ,αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω .
    Έτσι και επίσημα άνοιξαν δια στόματος Αμυρά οι ασκοί του Αιόλου .Βαπτίζονται πλέον εκδηλώσεις οι συμμετοχές των ζώων σε άρτον και θεάματα , θα υπάρχει και ένας κτηνίατρος, στη περίπτωση της ΑΕΚ ιπτάμενος για να μπορεί να το παρακολουθεί -οποία γελοιότητα αλήθεια- και μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου και έτσι γυρίζουμε ΝΟΜΙΜΑ ΠΙΑ στην εποχή του αρκουδιάρη και όχι μόνο .
    Ας μη τολμήσει κανείς να πει ότι αυτό είναι ακραίο και λαϊκισμός, γιατί ακραία ήταν η ωμή αποκάλυψη-θέση του κ. Αμυρά και της Κυβέρνησης στη Βουλή, όπου κάλυψαν πλήρως τον ακροδεξιό γερακάρη , ονόμασαν δε λαϊκή παράδοση το να ίπταται αετός πάνω από ποδοσφαιρικούς αγώνες .
    Ζητάμε από τον Εισαγγελέα του Α.Π Άρειος Πάγος και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τον Εισαγγελέα Προστασίας Ζώων να λάβουν θέση και να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.
    Δυστυχώς μόνο τυχαία δεν ήταν η παράγραφος 2 του άρθρου 23, που μπήκε την τελευταία στιγμή, όπως δεν είναι τυχαία και πολλά αλλά άρθρα του χειροτέρου στο φιλοζωικό γίγνεσθαι της χώρας νόμου.
    Αυτό είναι το "φιλόζωο" πρόσωπο της κυβέρνησης και όποιου άλλου κόμματος στηρίξει το σώου του γερακάρη , που συν τοις άλλοις , μέσω της απόφασης περι ιερακοθηρίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος ΦΕΚ 4574/02/10/21 , γύρισε την χώρα χρόνια πίσω, αφού και η ιερακοθηρία, το κυνήγι δηλαδή με γεράκια, βαφτίστηκε κι αυτό λαϊκή παράδοση .
    Μην παραξενευτούμε αν δούμε κι άλλα εις βάρος των ζώων να έρχονται γιατί αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Εκδηλώσεις με δελφίνια, με λιοντάρια, μαϊμούδες, με κάθε είδους ζώο, με ένα κτηνίατρο, το σαθρό άλλοθι για την χρησιμοποίηση και τη συμμετοχή ζώων σε "εκδηλώσεις " και μια απόφαση του Δήμου και τελειώσαμε με το παρελθόν της μη συμμετοχής ζώων σε θεάματα κλπ .
    Είναι απλό.
    Βαφτίζουμε το μαύρο άσπρο, προσθέτουμε και ολίγη λαϊκή παράδοση και είμαστε ωραίοι, νόμιμοι και κύριοι .
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ .
    Καλούμε τα κόμματα να πάρουν θέση και κάθε άλλο φορέα που αντιτίθεται στις παρακμιακές αυτές αντιλήψεις για τα ζώα .
    -Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
    -Ζωοφιλική Ομοσπονδία Σωματείων Αττικής και Σαρωνικού
    -Πανελλήνια Ένωση κατά της Κακοποίησης των Ζώων
    Σύνολο μέχρι τώρα 100 Φιλοζωικές Οργανώσεις
    Και συνεχίζουμε
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ; Τι επιτρέπει ο νέος νόμος Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top