728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

    Δεν δίνουμε κόκκαλααααα!

    Έχουμε βαρεθεί να το λέμε, έχει βγάλει η γλώσσα μας μαλλί. Αλλά εξακολουθούμε να το λέμε και να το φωνάζουμε: Δεν δίνουμε κόκκαλα!
    Τα κόκκαλα μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο σκύλο ή στην γάτα σας αλλά και στα αδέσποτα ζώα. Τα κόκκαλα όσο λαχταριστή λιχουδιά φαντάζουν στον σκύλο ή στην γάτα πρέπει να πετιούνται στα σκουπίδια και όχι να γίνονται τροφή για το κατοικίδιο σας ή τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ακούμε συνέχεια την φράση "Έμενα τρώει εδώ και χρόνια και δεν παθαίνει τίποτα". Το κακό μία φορά θα γίνει. Και αν δεν πιστεύετε εμάς, ρωτήστε επιτέλους τον κτηνίατρό σας να σας ενημερώσει. Τα κόκκαλα μπορούν να καρφωθούν στο στόμα, στο λαιμό, στα έντερα του ζώου και να προκαλέσουν μέχρι και θάνατο.
    Υπάρχουν επίσης τροφές που ενώ είναι ωφέλιμες για εμάς, είναι ακατάλληλες για τον σκύλο ή την γάτα σας και μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην υγεία τους.


    Ενημερωθείτε από τον κτηνίατρό σας σε ό,τι αφορά την διατροφή του ζώου σας και σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα προτιμήστε την ξηρά τροφή.
    Να ευχαριστήσουμε θερμά την αγαπημένη και υπέροχη Τζόυς Ευείδη για την μοναδική της εκφώνηση https://www.facebook.com/joyceevidi
    Τον Ηλία Ηλιάδη για την δημιουργία του Video https://www.facebook.com/eleliad
    Τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση.
    Κείμενα, Επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου
    Φιλοζωικος Σύλλογος Κρεστένων "Νοιάζομαι"
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100024815347723
    noiazomai-kresten@hotmail.com


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δεν δίνουμε κόκκαλααααα! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top