Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Τεκίλα προς ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Η κουκλίτσα με τα υπέροχα πράσινα μάτια, ψάχνει την δική της οικογένεια!
Bρέθηκε απο φιλόζωη κυρία στο δρόμο, εκ των υστέρων μάθαμε οτι ζούσε τους τελευταίους μήνες σαν αδέσποτη! Απο τη μέρα εκείνη της υποσχεθήκαμε οτι η ζωή της θα αλλάξει και δε θα γυρίσει ποτέ πίσω!
Φιλοξενείται πλέον σε σπίτι και είναι απλά υπέροχη! Δεν έχει σημασία πού βρέθηκε ούτε γνωρίζουμε πώς πέρασε αυτόν τον καιρό, αλλά είναι πολύ χαρούμενη, παιχνιδιάρα, κοινωνική, με συμπεριφορά κουταβιού!
Φαίνεται ότι κάποτε έχει ζήσει σε σπίτι, γνωρίζει βασικές εντολές, πάει τουαλέτα έξω, κάθεται ήσυχη στο σπίτι μόνη, μαθαίνει γρήγορα και είναι πανέξυπνη και υπάκουη! Μέσα στο σπίτι δε κάνει ζημιές, συμβιώνει άψογα με αρσενικό σκύλο. Στη βόλτα είναι φιλική με άλλα σκυλάκια και ανθρώπους, αλλά χρειάζεται εκπαίδευση στο να βαδίζει με λουρί.
Είναι ένα εξαιρετικά χαρούμενο, παιχνιδιάρικο, νεαρό ενεργητικό σκυλάκι, η χαρά της ζωής! Έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο με όρεξη να ασχοληθεί μαζί της και να έχει την διάθεση για μεγάλες βόλτες και παιχνίδια! Θα υπάρξει αν χρειαστεί και εκπαιδευτική βοήθεια για την καλύτερη προσαρμογή της!
Είναι 3 ετών, μεσαίου μεγέθους περίπου 25 κιλά, τσιπαρισμένη, εμβολιασμένη, στειρωμένη και έχει κάνει εξετάσεις αίματος και τσεκ απ.
Εάν θέλετε να την γνωρίσετε καλέστε στο τηλ. 6972433521 (ώρες 14.00-22.00). Αυτή την στιγμή φιλοξενείται στον Άγιο Δημήτριο, θα δοθεί εντός Αττικής, με ό,τι ορίζει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου