728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 30 Μαΐου 2023

    Ποιος θα υιοθετήσει αυτό τον ξεχωριστό, μοναδικό τριποδάκο;

    Πριν από λίγες μέρες ειδοποιήθηκα από ευαισθητοποιημένη κάτοικο της περιοχής (Άργους-Μυκηνών), ότι ένας σκυλάκος εμφανώς κακοποιημένος στο παρελθόν εμφανίστηκε στη γειτονιά τους. Η ουρά και το πίσω πόδι του είναι ακρωτηριασμένα, ευτυχώς τα τραύματα έχουν επουλωθεί, μάλλον υπέστη την κακοποίηση πολύ μικρός, γιατί πρόκειται για νεαρό σκυλί. 
    Αυτό που με συγκλόνισε είναι, ότι παρά τη σκληρότητα που γνώρισε από τους ανθρώπους, ο σκυλάκος είναι φιλικότατος με τους ανθρώπους και τα παιδιά (όπως φαίνεται από τις φωτό και το βίντεο) και πήρε ήδη τα χαπάκια του για τα ενδοπαράσιτα και τα εξωπαράσιτα γλύφοντας το χέρι μου. Και επίκειται επίσκεψη στον κτηνίατρο.
    Με την καλοσύνη και την αξιοπρέπειά του ήδη έχει γίνει αγαπητός στη γειτονιά και δέχεται την φροντίδα του κόσμου, όμως ως αδέσποτος είναι αυτονόητο ότι είναι εκτεθειμένος σε κάθε είδους κίνδυνο και πρέπει κατεπειγόντως να βρει μία οικογένεια που να του αξίζει.
    Λοιπόν! Ποιός θα υιοθετήσει αυτόν τον ξεχωριστό, μοναδικό τριποδάκο, ποιός θα είναι ο τυχερός, που θα ρουφάει καθημερινά αυτά τα τεράστια αποθέματα αγάπης και ευγνωμοσύνης, που μας χαρίζει απλόχερα; Δείτε τα μάτια του και θα καταλάβετε…
    Τηλ. επικοινωνίας: 6944391597

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ποιος θα υιοθετήσει αυτό τον ξεχωριστό, μοναδικό τριποδάκο; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top