728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

    Όταν η Αντζελίνα Τζολί έσωσε 3 ορφανά τσιτάχ

    Γενέθλια έχει σήμερα η Αντζελίνα Τζολί, η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1975. 

    Η διάσημη ηθοποιός είναι γνωστή για τις ευαισθησίες της και ιδιαίτερα για την αγάπη της στην άγρια φύση. 

    Σε ανοιχτή επιστολή της στο Harper Bazaar το 2017 για τα 150 χρόνια του περιοδικού, έγραφε για τη Ναμίμπια. ''Για εμένα η Ναμίμπια δεν σημαίνει μόνο οικογένεια και φιλία αλλά η προσπάθεια για ισορροπία ανάμεσα στους ανθρώπους και το περιβάλλον για το μέλλον μας'' ανέφερε στέλνοντας το μήνυμα πως τα άγρια ζώα ανήκουν στη φύση. Επίσης, δημοσίευσε φωτογραφίες των 3 μικρών τσιτάχ που είχε σώσει το 2015. ''Τα είδα πρώτη φορά το 2015, όταν ήταν μικρά και η οικογένειά μας έδωσε χρήματα για αυτά. Ήταν ορφανά και θα πέθαιναν. Νοσηλεύθηκαν και έγιναν καλά. Όμως, δεν μπορούσαν να γυρίσουν στη φύση, επειδή είχαν χάσει το φόβο για τους ανθρώπους και γρήγορα θα τα σκότωναν. Ο αριθμός των τσιτάχ είναι μικρότερος από 7.100, η αποστολή να σωθεί κάθε ζώο είναι επιτακτική. 




    Και συνέχισε: ''Τα τσιτάχ δεν είναι κατοικίδια και κανένα άγριο ζώο δεν πρέπει να κρατείται. Μας εμπνέουν να συμβάλλουμε ώστε να παραμένουν μοναδικά και τέλεια πλάσματα στην φύση, ώστε να διατηρήσουμε το περιβάλλον για τις επόμενες γενιές''.

    Στη Ναμίμπια γεννήθηκε η κόρη της Σίλοχ και τα τσιτάχ ήταν στο καταφύγιο Ν/a'an ku se Wildlife Sancutary στο οποίο υπεύθυνοι είναι οι Marlice και Rudie van Vuuren φίλοι της Αντζελίνα Τζολί. 



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Όταν η Αντζελίνα Τζολί έσωσε 3 ορφανά τσιτάχ Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top