728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

    ΟΙ 5 ΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ! Ποιοι είναι οι σύμβουλοι του νέου Πρόεδρου στην Αργεντινή

    Η Αργεντινή εξέλεξε τον ακραίο φιλελεύθερο Χαβιέρ Μιλέι για νέο Πρόεδρο της χώρας
    Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του αναρχο-καπιταλιστή, πολλοί τον βρίσκουν εκκεντρικό, ενώ ακόμα περισσότεροι διαφωνούν μαζί του με τις θεωρίες του και το πρόγραμμά του.
    Παρ' όλα αυτά, συμβουλές ζητάει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, από τους Κόναν, Μάρρεϊ, Μίλτον, Ρόμπερτ και Λούκας, δηλαδή τα τετράποδα παιδιά του που είναι οι καλύτεροι στρατηγοί.
    Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Μιλέι υιοθέτησε το αγγλικό μαστίφ και το ονόμασε Κόναν από την ταινία Κόναν ο Βάρβαρος το 2004. Ο δημοσιογράφος  Luis Gonzalez που έγραψε την βιογραφία του νέου Πρόεδρου ανέφερε στους Buenos Aires Times πως ο Μιλέι τον είχε σαν γιο του. Ήταν ο καλύτερος φίλος του και ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές. 
    Όταν ο Κόναν πέθανε το 2017, ο Μιλέι πήγε σε μέντιουμ για να επικοινωνήσει με τον αγαπημένο του σκύλο. Τότε, ήταν που του είπε να βάλει υποψηφιότητα για την Προεδρία. 1 χρόνο αργότερα, σύμφωνα με το Reuters και τους New York Times, ζήτησε από την αμερικανική PerPETuate να κλωνοποιήσει τον σκύλο του χρησιμοποιώντας το DNΑ του έναντι 50.000 δολλαρίων. Τότε, προέκυψαν 5 κουτάβια, ο Κόναν και άλλα 4 πήραν τα ονόματά τους από τους οικονομολόγους Murray Rothbard, Milton Friedman και Robert Lucas. Ο Κόναν είναι ο γιος του και οι υπόλοιποι τα εγγόνια του. 
     Σ' ερώτηση του Economist, Χαβιέρ Μιλέι  Economist είχε απαντήσει πως οι σκύλοι του είναι οι σύμβουλοί του και οι καλύτεροι πολιτικοί αναλυτές στον κόσμο. 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΟΙ 5 ΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ! Ποιοι είναι οι σύμβουλοι του νέου Πρόεδρου στην Αργεντινή Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top