728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

    ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τι αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν για το πρώτο της εξώφυλλο

    Μπορεί να είναι πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα και να φωτογραφίζεται για τα μεγαλύτερα περιοδικά στον κόσμο, όμως στην αρχή δεν ήταν τόσο εύκολα για την Κιμ Καρντάσιαν, όπως αποκάλυψε η ίδια στο τελευταίο επεισόδιο των The Kardashians.
    Εκεί η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του Σκοτ Ντίσικ πρώην συζύγου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Κιμ τον ευχαρίστησε που ήταν δίπλα της σε κάθε φάση, όπως τότε που φωτογραφήθηκε πρώτη φορά για εξώφυλλο περιοδικού. 
    Ήταν το 2008 για το K9 Magazine.
    Ο Σκοτ Ντίσικ αστειευόμενος της είπε πως δεν της αρέσουν οι σκύλοι και εκείνη του απάντησε πως έκανε τα πάντα για ένα εξώφυλλο. 
    ''Από το περιοδικό για σκύλους στο Forbes'' σχολίασε η μητέρα της Κρις Τζένερ και ο Σκοτ Ντίσικ συνέχισε: ''τώρα είσαι δικηγόρος και εξώφυλλο στη Vogue''.
    Τότε η Κιμ Καρντάσιαν είχε φωτογραφηθεί με τους σκύλους της οικογένειας λέγοντας: ''Κάνε ό,τι σ' ευχαριστεί και στην πρώτη θέση είναι η οικογένεια''. 

    Σε βίντεο στο Youtube πέρυσι παραδέχθηκε πως η ίδια δεν είχε σκύλο και παρακάλεσε την αδερφή της Κλόε και τη Νικόλ Ρίτσι να της έδιναν τους δικούς τους. Ακόμα, αποκάλυψε πως αυτό το εξώφυλλο το έχει κρεμάσει στον τοίχο και θα το κρατάει για πάντα. 

    @kardashfanss So smart #kimkardashian #kardashians #scottdisick #kardashianshulu ♬ original sound - Kardash Fanss
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τι αποκάλυψε η Κιμ Καρντάσιαν για το πρώτο της εξώφυλλο Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top