728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

    Το πλουσιόπαιδο με τον σκύλο του

    Το πλουσιότερο παιδί στον κόσμο, ο Ρίτσαρντ ''Ρίτσι'' Ριτς τζούνιορ, ζει στο Σικάγο με τους δισεκατομμυριούχους γονείς του, τον πιστό του μπάτλερ Κάντμπερι, τον καθηγητή Κίνμπιν και τον σκύλο του Ντόλαρ (Dollar). Έχει τα πάντα, εκτός από φίλους. Μια μέρα που αντικαθιστά τον πατέρα του σε μια βαρετή εκδήλωση σχετική με τα εγκαίνια ενός εργοστασίου, ο Ρίτσι στρέφει την προσοχή του στην άλλη πλευρά του δρόμου και σ’ ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ανάμεσα σε μια παρέα παιδιών. Όταν τους ζητά να παίξει μαζί τους, εκείνα αρνούνται. 
    Απογοητευμένος, κλείνεται στον εαυτό του, ώσπου κάποια στιγμή μαθαίνει πως οι γονείς του αγνοούνται ενώ το αεροπλάνο που επέβαιναν, πετούσε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων.
    Πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Λόρενς Βαν Ντο, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των επιχειρήσεων του πατέρα του, που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δολοφονήσει τον ίδιο και να πάρει τη θέση του.
    Έτσι, ο Ρίτσι με την βοήθεια των δικών του ανθρώπων θα προσπαθήσει να τους βρει και να ανατρέψει τα δόλια σχέδια. 
    Η ταινία ''Το πλουσιόπαιδο'' (Richie Rich) του 1994 με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν βασισμένη σε δημοφιλές κόμικ της δεκαετίας του 1960. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το πλουσιόπαιδο με τον σκύλο του Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top