728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

    ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ! Ο Μπάλβιν αποχαιρέτησε τον ''βασιλιά'' του

    Μια δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στα social media ο Τζέι Μπάλβιν.
    ''Ο Enzo ο αγαπημένος μου φίλος πέθανε. Είμαι ήσυχος ότι πέρασα καλά μαζί του και του έδωσα όλη μου την αγάπη και την αφοσίωση, όλοι, οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Και μερικές φορές ξεχνάμε πως η ζωή είναι μάταιη. Είμαστε απλώς σάρκα και κάποιες φορές πιστεύουμε ότι είμαστε σημαντικοί και τελικά δεν είμαστε και τόσο.'' όπως δήλωσε ο διάσημος Κολομβιανός τραγουδιστής στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. 
    Λίγες ημέρες πριν, την 1η Φεβρουαρίου, είχε γράψει στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα, επειδή ο 14χρονος σκύλος του ήταν σοβαρά άρρωστος και είχε μπει στο νοσοκομείο: 
    ''Ο βασιλιάς μου είναι μεγάλος, με πονάει που τον βλέπω έτσι και δεν μπορεί να κουνηθεί. Χθες ήμουν καλά και σήμερα, έτσι είναι η ζωή'' . 
    Έγραψε επίσης: ''Ξεκίνησε ως γιος και έγινε ο παππούς μου. Ξέρουμε ότι τα χρόνια μετρούν διαφορετικά και όμως μου έδωσε σοφία, μου δίδαξε πώς να μένω σιωπηλός, να διαλέγω τις μάχες μου, την πίστη και την σημασία της προσφοράς, όπως έκανε ο ίδιος μ 'έμενα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου''. 





    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ! Ο Μπάλβιν αποχαιρέτησε τον ''βασιλιά'' του Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top