728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

    ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Ο σκύλος που δίδαξε μέσα στην καρδιά της ζούγκλας τι σημαίνει νίκη, πίστη και φιλία

    ''Άρθουρ ο βασιλιάς'' είναι μια νέα ταινία με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σίμου Λιου και Τζούλιετ Ράιλανς, αλλά πρωταγωνιστής είναι ένας σκύλος που ακούει στο όνομα Άρθουρ. 
    Βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που συνέβη το 2014 στην καρδιά της τροπικής ζούγκλας του Εκουαδόρ. Τότε, τέσσερις αθλητές της σουηδικής ομάδας ορειβατών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Adventure Racing World Championship εξαντλημένοι, βουτηγμένοι στη λάσπη και πεινασμένοι έκατσαν να ξεκουραστούν. Άνοιξαν κονσέρβες και ξαφνικά είδαν μπροστά τους έναν αδέσποτο σκύλο, 
    το ίδιο εξαντλημένο και πεινασμένο με εκείνους. Ο αρχηγός της ομάδας Μάικλ Λίντνορντ του έδωσε να φάει ένα κεφτεδάκι. Έτσι άρχισαν όλα.
    Από εκείνη τη στιγμή ο σκύλος δεν έφυγε λεπτό από κοντά τους. Τους ακολούθησε σε όλη τη διαδρομή των 692 χιλιομέτρων του αγώνα κολυμπώντας δίπλα τους όταν έκαναν καγιάκ, σκαρφαλώνοντας σε δύσβατες πλαγιές, βουτώντας στη λάσπη. Έγινε ο κολλητός τους και απέκτησε όνομα: Άρθουρ, αφού είχε βασιλική εμφάνιση.  Πολλές φορές τα μέλη της ομάδας προσπάθησαν να τον διώξουν για τη δική του ασφάλεια. Μάταια. Ο Άρθουρ δεν ξεκόλλησε από κοντά τους τις έξι ημέρες που διήρκεσε η δοκιμασία του παγκόσμιου πρωταθλήματος. 
    Μέσα από την ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου ο Άρθουρ μας δείχνει τι σημαίνει νίκη, πίστη και φιλία. 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Ο σκύλος που δίδαξε μέσα στην καρδιά της ζούγκλας τι σημαίνει νίκη, πίστη και φιλία Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top