728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

    Η ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ! Τι συνέβη με την φωτογραφία του σκύλου που χειροκροτούσε στα Όσκαρ;


    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάθριν Μίντλετον δεν είναι η μόνη που παραδέχθηκε πως πείραξε την φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στα social media για την Ημέρα της Μητέρας.
    Κάτι ανάλογο έγινε και στα Όσκαρ. 
    Όταν ο Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ έλαβε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, η κάμερα έδειξε τον σκύλο που έπαιξε στην ταινία ''η Ανατομία μιας Πτώσης'' να είναι ανάμεσα στο κοινό και να χειροκροτάει.

    Όμως, σύμφωνα με τον οικοδεσπότη της βραδιάς Τζίμυ Κίμμελ, ο σκύλος ήταν υπερβολικά ενθουσιώδης στην πρόβα, ώστε να ήταν παρών στην τελετή.
    ''Το σχέδιο μας ήταν να βρίσκεται ο σκύλος στο κοινό κατά την διάρκεια του σόου, και στο μονόλογό μου, αλλά στην πρόβα είδαμε ότι γάβγιζε πολύ, αφού σκύλος είναι, και αυτό θα δυσκόλευε να λέω αστεία'' όπως είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του την Δευτέρα και συνέχισε: ''Έτσι αντί να είχαμε τον Μέσι στην τελετή, είχαμε ετοιμάσει κάποιες αντιδράσεις, όπως αυτή στην βράβευση του Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ''.
     

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ! Τι συνέβη με την φωτογραφία του σκύλου που χειροκροτούσε στα Όσκαρ; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top