728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

    ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! Ανιχνεύοντας τις επικίνδυνες αλεπούδες

    Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου σήμερα, 27 Μαρτίου, και τα ζώα έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα, όπως στις Αλεπούδες της Ντων Κινγκ (Foxfinder- Daen King) έργο βραβευμένο στον διαγωνισμό θεατρικής γραφής Papatango New Writing και έκανε πρεμιέρα το 2011 στο Λονδίνο.

    Σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε κρίση, υπό τον κίνδυνο λιμού και με τις καλλιέργειες να καταστρέφονται από ακραίες βροχοπτώσεις, η αλεπού έχει αναγορευτεί σε θανάσιμη απειλή κατά της κοινωνίας. Παρότι όλες οι αλεπούδες έχουν εξολοθρευτεί, η κρατική γραφειοκρατία εξακολουθεί να καλλιεργεί το φόβο της ολέθριας δράσης τους που υπονομεύει την ευημερία της χώρας. 
    Ο Ουίλιαμ Μπλορ, ένας ειδικά εκπαιδευμένος "ανιχνευτής" αλεπούδων, σταλμένος από την κεντρική εξουσία, φτάνει στο αγρόκτημα του Σαμουήλ και της Ιουδίθ για να διερευνήσει μία υπόνοια προσβολής... από αλεπούδες! Οδηγημένος από την εκπαίδευσή του αλλά και τα πιστεύω του, καλείται να αποκαλύψει και να εξοντώσει το θηρίο "...που απειλεί τον ανθρώπινο πολιτισμό", παραμένοντας ο ίδιος άθικτος και ελεύθερος από την επιρροή του. Όμως, όσο προχωράει η έρευνά του, θα συμβούν γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Για πάντα.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! Ανιχνεύοντας τις επικίνδυνες αλεπούδες Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top